Wednesday, December 7, 2011

Teaser : Post Wedding Photoshoot by EyeStudio Photography

Assalamualaikum w.r.b.t...

Selamat pagi Khamis semua, sekejap je rasa dari minggu ke minggu. Baru je rasa hari Isnin, tup tup arini dh Khamis, esok Jumaat..sekejap je..huhu ok ok..dah dah....berbalik pada topik post arini..

Ok, tengok tajuk pun dah tau kan nak cite pasal apa :) sebenarnya takde intention pun nak ambil gambar post wedding ke hape, cuma ter-ambil je..hehe boleh tak macam tu..al-kisahnya,tau tak blogger comel Irine Nadia Marcello? sape tak kenal kan.. dia promote studio abangnya yang jugak blogger yang hebat, Aizul Marcello iaitu Eyestudio Photography. Sebenarnya Aizul dah lama terbabit dalam dunia photography ni. Gambar- gambar yang dia ambil pun cantik jugak hokey..

So, promo yang studio Aizul tu buat sangatlah berpatutan. Nana pun gedik2 santai la nak try test ni dan ajak jugak suami join sekali. Memula dia cakap ambil gambar sorang2 je sebab bayar untuk 2 orang which is RM79 je untuk seorang. Maknanya shoot untuk lelaki pastu perempuan pulak. So memang tak bajet la yang akan ada couple photoshoot jugak..huhu

Malas nak cite panjang-panjang lagi..tengok jela 2 keping gambar ni.hehe takleh reveal banyak2 lagi sebab tunggu gambar yang siap diedit oleh pakar dari Eyestudio Photography nanti, tak surprise la kalo dh cite kat sini banyak-banyak..hehe 


Bukan senang nak pose tau..nasib baik ada cameraman yang pandai ajar kitorang yang kaku ni..hehe sori background nampak sume kat belakang tu sebab ni raw picture, tak edit ape2 pun lagi ok..dapat terus dari photographer siap burn dalam cd lepas shooting tu :)

Hik..tak tau la apa yang nana suka sangat tu..segan pun ada sebenarnya..susah jugak nak jadi model ni sebenarnya, nak kena pandai pose pelik2.hehe  

Pictures by : Eyestudio Photography
Make-up by: Hyna Razak den la tu..hehe

2 comments:

Da Shuai Guo said...

7guowenha0921
puma outlet, http://www.pumaoutletonline.com/
salomon shoes, http://www.salomonshoes.us.com/
instyler, http://www.instylerionicstyler.com/
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com/
ysl outlet, http://www.ysloutletonline.com/
coach outlet store, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
nfl jersey wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
pandora outlet, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
atlanta falcons jersey, http://www.atlantafalconsjersey.us/
boston celtics, http://www.celticsjersey.com/
miami dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
iphone 6 cases, http://www.iphonecase.name/
cheap uggs, http://www.uggboot.com.co/
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet
beats by dre, http://www.beats-headphones.in.net/
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-wholesale.us.com/
ralph lauren polo, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
lacoste pas cher, http://www.polo-lacoste-shirts.fr/
jordan 13, http://www.airjordan13s.com/
mbt shoes outlet, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
louis vuitton handbags outlet, http://www.louisvuittonhandbag.us/
true religion canada, http://www.truereligionjeanscanada.com/
oakley canada, http://www.oakleysunglassescanada.com/
jets jersey, http://www.newyorkjetsjersey.us/
coach outlet store, http://www.coachoutletus.us/
michael kors uk, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
cardinals jersey, http://www.arizonacardinalsjersey.us/

mmjiaxin said...

chicago bears
coach outlet
baltimore ravens
washington redskins
christian louboutin outlet
air jordan shoes for sale
phone cases
michael kors outlet online
nike free 5
cheap jordan shoes
polo shirts
north face outlet store
dallas cowboys
adidas outlet
mlb jerseys
cheap ray ban sunglasses
nike air huarache
chicago blackhawks
seattle seahawks
louis vuitton bags cheap
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy