Tuesday, December 13, 2011

5 Blog Wanita Pilihanku 2011

Assalamualaikum w.r.b.t...

kalo nak join klik banner atas ni ye 


Semalam dah join segmen Ben Ashaari (BA) , 5 Blog Pilihanku 2011...harini join lagi. Nak buat macamane dh 'addicted' asik nak join segmen BA je..hehe

5 Blog Wanita Pilihan Sakurashawl.Com 2011: 

1. KisahLynna : tetap menjadi pujaa hatikooo...kalo tengok entri sebelum ni pun tetap ada nama Lynna ni sebab she is so gojes that olwez make me wanna look at her face :) harapan nana pada blog Lynna : semoga sentiasa update dengan kembar2 yang comel boleh tak camtu..hehe

2. IrineNadiaMarcello : ada orang komen kt nana semalam yang blog nana macam blog Irine, yeke? hehe kalo nak tau kenapa, sebab yang tukang design blog kitorang adalah designer yang sama iaitu WhiteyMommy :) hehehe mungkin sebab tu la lebih kurang kot,tapi takdela exactly same kot..Irine pnye lagi cantik hokey :) harapan pada blog Irine: stay cute! blog pun cute kah? :)

3. NurulAin8888 : Mungkin ramai jugak yang kenal Nurul Ain yang comel ni. Suka layan blog Ain sebab dia comel, baik, cantik dah suka baca cerita dia yang comel especially bila bercerita pasal kerja atau makan hihi.. harapan pada blog Ain : dear, selalu2 la update ye yayang :)

4. YuyuZulaikha : nama pun dah comel kan? mestila sebab dia ni comel dan post yang dia selalu buat mesti ada pengajaran, ilmiah gtu :) harapan pada Yuyu: keep up your good work dear :)

5. Sakurashawl.Com : ofkoz la blog i sendiri! sebab best !  :) hehe harapan : semoga nana dapat memberikan yang terbaik kepada pembaca di luar sana eh, ade ke!

Wassalam

Psst: Singgah Like kat page Sakurashawl.Com ye!



6 comments:

ronggenglela said...

Nana...dia minat tak dgn Blok E2

Sakura said...

Blok E2 tu ape lela?

tips menghilangkan jerawat said...

blog kisahlynna dah tak wujud ke?

Da Shuai Guo said...

2guowenha0921
golden state warriors, http://www.warriorsjersey.com/
eagles jerseys, http://www.philadelphiaeaglesjersey.us/
babyliss pro, http://www.babyliss.us.com/
abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch-hollister.fr/
michael kors handbags outlet, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
cheap football shirts, http://www.cheapfootballshirt.org.uk/
mulberry outlet store, http://www.mulberryoutlet.com.co/
redskins jerseys, http://www.washingtonredskinsjersey.com/
oakley outlet store, http://www.oakleyoutlet.in.net/
chicago blackhawks jersey, http://www.chicagoblackhawksjersey.us/
tods shoes, http://www.todsshoes.us.com/
swarovski crystal, http://www.swarovski.in.net/
nike foamposite, http://www.foampositeshoe.net/
michael kors handbags, http://www.cheapmichaelkorshandbag.in.net/
discount oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassesdiscount.us.com/
air max shoes, http://www.nikeairmaxshoess.co.uk/
kansas city chiefs jerseys, http://www.kansascitychiefs.us/
bottega veneta outlet, http://www.bottegaveneta-outlet.net/
giants jersey, http://www.newyorkgiants.us/
dansko shoes, http://www.dansko-shoes.us/
ugg boots, http://www.cheapuggboots.net.co/
ghd uk, http://www.ghdhairstraightenerssale.co.uk/
new york giants jerseys, http://www.newyorkgiants.us/
replica handbags,replica handbags outlet,cheap handbags,purses and handbags,wholesale replica handbags,replica bags,bags outlet,replica handbags wholesale,cheap purses,discount handbags,handbags sale,wholesale purses,handbags and purses,replica purses
barcelona jersey, http://www.barcelonajerseys.net/
adidas wings shoes, http://www.adidaswings.net/
mac cosmetics, http://www.maccosmetics.in.net/
vikings jerseys, http://www.minnesotavikingsjersey.us/

Wenhao Guo said...

3guoguo1022
jordan shoes
celine handbags
ralph lauren
ugg boots clearance
ugg boots
canada goose outlet
michael kors handbags
michael kors outlet
cheap ugg boots
louis vuitton handbags
coach factory outlet
louis vuitton
ugg boots store
oakley sunglasses wholesale
ugg boots for women
Canada Goose Jackets/Coats And Parka Online
michael kors outlet
coach factory outlet
cheap nfl jerseys
coach outlet canada
canada goose jackets
michael kors handbags
coach factory outlet
louis vuitton handbags
jordan 4
michael kors handbags
louis vuitton handbags
tory burch outlet
louis vuitton outlet
jordan 3
michael kors handbags
michael kors handbags
ugg boots wholesale
louis vuitton outlet
michael kors bag
louis vuitton handbags
louis vuitton
michael kors outlet
coach outlet

mmjiaxin said...

mizuno running shoes
kobe bryants shoes
new york giants
louis vuitton bags
air jordan 13
soccer jerseys wholesale
michael kors uk
cheap ray ban sunglasses
north face outlet
black friday 2015
ugg boots
hermes outlet
cheap jordans
fred perry polo shirts
cheap nike shoes
tods shoes
uggs outlet
lacoste pas cher
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet
air force 1 shoes
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy