Friday, December 16, 2011

Apsal Semua Orang Sibuk Sangat Dengan Benda Ni?

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..

Best sangat ke iPhone 4S tu?? Persoalan yang buat ramai tertanya-tanya. Tapi ramai telah mengetahui bahawa produk keluaran Apple ni 

Berita BAIK buat anda semua peminat iPhone atau pun sesiapa yang masih tertanya-tanya nak dapatkan smartphone yang macam mana, iPhone 4S adalah jawapannya. Anda boleh dapatkan iPhone 4S ini dari Maxis.


Antara aplikasi yang boleh dimiliki dengan percuma melalui iPhone 4S ini adalah: 



Sebenarnya ada banyak lagi applikasi yang boleh dimuat turun dengan menggunakan aplikasi pelan dari Maxis ni. So, kat bawah ni pelan untuk memiliki iPhone 4S ni: 


Best kan??! Ada banyak lagi kelebihan iPhone 4S ni berbanding keluaran iPhone yang sebelum ini. Kalo nak tau kenalah layari kat website Maxis ni, tak rugi pun kalo korang just nak tau. :)

Jom tengok video yang diambil menggunakan iPhone 4S!



Celebrate tahun baru dengan iPhone4s yang baru! Jom dapatkan dengan pelan  #MaxisiPhone4s sekarang! Berbaloi-baloiii!! 

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy