Thursday, December 15, 2011

Menjadi Blog Pilihan Disember Ben Ashaari

Assalamualaikum..w.r.b.t..

Mode hari ini adalah : SANGAT HAPPY & TERHARU ..! :D

Nak tau kenapa? SEBAB....tengok bawah ni...


Maunye tak terharu hati ni....! Terima kasih Abg Ben Ashaari kepada yang tak kenal tu abg ben ni femes blogger hokey sebab sudi pilih blog Sakurashawl.Com menjadi blog pilihan bulan Disember.

Macam mana nana tau Abg Ben post pasal blog ni? hmmm masa tengah layan blog sendiri terkejut tetiba tengok follower naik pastu jumlah yang datang melawat pun ramai..aiii, lain macam je ni..pastu teringat yang nana ade join segmen Abang Ben iaitu tajuk 5 Blog Wanita Pilihan 2011dan 5 Blog Pilihanku 2011

So terus terjah blog Abang Ben, sekali ternganga sambil senyum takleh nak benti! Sangat terkejut dan terharuuuu...huhuhu thanks anyway abg ben sebab sudi singgah ke teratak saya yang tak seberapa ini. sesunggunya saya budak baru belajar :)

Psst...jom singgah FB page Sakurashawl.Com and Like ye! love u..!

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy