Monday, December 12, 2011

5 Blog Pilihanku 2011

 

Assalamualaikum w.r.b.t Pembuka Bicara...

Selalu je tak berkesempatan nak join Segmen Abg Ben Ashaari ni, harini alhamdulillah berkesempatan :)

Takmo bebel panjang- panjang lagi, ni dia:

5 Blog Pilihan Sakurashawl.Com 2011:

1. Kisahlynna.blogspot.com : oleh kerana sekarang nana tengah mempromosikan produk baru, so kena la selalu update dengan informasi terkini iaitu dengan singgah di blog tuan empunya Ladies Stuff.

2. Zoeyzauyah : tak reti camane nak sebut nama blog ni tapi suka tengok sebab dia rajin update pasal mekap dan dia sangat confident dengan apa yang dia buat.

3. Sakurashawl.Com : boleh tak kalau nak pilih blog sendiri? hehe..sebab memang tiap2 hari bukak blog sendiri ni. Dan dalam 1 hari tu banyak kali bukak blog sendiri hehehe.

4. Auratudung.Com : blog ini memang selalu nana buka dan menjadi sumber inspirasi. Bila nak tengok shawl atau tudung terbaru yang ada di pasaran, mesti singgah kat blog ni sebab tudung / shawl yang dijual adalah cantik dan menepati citarasa nana.

5.  BenAshaari : bukan nak bodek ke ape ke, tapi memang hakikat hokey. Selalu bukak blog abg ben bila tengok ada post baru (ada dalam nana punya blog list ye) . Lagi satu kalau nak tau kenapa nana selalu bukak blog abg ben ialah sebab abg ben ada banyak link dalam blog list & sume dorang tu menarik. So nana selalu la bukak blog yang ada dalam blog list abg ben tu..hehe kantoi dah jadi silent reader :)

So tu jela yang dapat nana kongsikan kat sini ye.. Simple but yet nice :) hik puji diri sendiri la takde orang nak puji..hehe

22 comments:

SoLy SoLicious said...

singgah nengok blog pilihan ^^

zOeY zAu YaH said...

terharunya kak...thanks sangat2 tau...=)

Kay Lengzhai said...

Power2 blog tersebut.

Selendang Merah said...

melawat blog2 pilihan...

Lulu Caldina said...

Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

blog zoey sgt best! byk tuto makeup n tips.sgt2 berguna.

p/s: lawanye templates.mcm irine nadia =)

Sakura said...

@zOeY zAu YaH same2 :) thanks sudi singgah dear

Sakura said...

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail yup dear, yg buat blog ni dgn irine pnye mmg org yg same, iaitu whiteymommy :)

nurul nadia nasir said...

salam singgah dari blog BA!hihi blog awak memang cantik!so x salah jd blog pilihann ngeh3 :)

Mu Syuk said...

Alamak!tersasar ke tempat Shawl plak .

wanda said...

singgah usha ye..tq dtg blog wanda..:)

!-CintaSibungaTembam-! said...

salam perkenalan sy dri segmen MR BEN
rupa nye byk blog yg best2

jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

apisz a.k.a alhafiz said...

salam perkenalan..hi, singgah dari blog list segmen BA...bnyk blog2 cantik rupanya..tq

zaty said...

haii.balas kunjungan >.<
juga dri segmen sama! ehe~
wahh mmg patut la join segmen,blog BA mmg blog pilihan :)

deen azmee said...

as-salam..

salam ziarah rakan blogger..

jom baca 5 blog pilihan saya..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

♥ ju lya said...

hey hey ! kite pun dari segmen ni jugakk . follow you ~ hope can follow me back ~~ hehe !

http://juepunyaceritaa.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-cool-pilihan-ku-2011.html

sHiLaziZi said...

balas kunjungan kamu...thanks singgah ke sHiLaziZi ye...blog kamu mmg gorjes...suka!!

ツ Inas Cikinas ツ said...

singgah dr blog ben,nak tengok blog2 yg jadi pilihan kwn2 lain

cikladybird said...

dtg dr segmen abg Ben...
salam p'kenalan..^_^

mama-anis said...

singgah tengok blog..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Datang dari segmen yang sama.. Salam perkenalan dari Mak Dara ya..

mmjiaxin said...

chicago bears
coach outlet
baltimore ravens
washington redskins
christian louboutin outlet
air jordan shoes for sale
phone cases
michael kors outlet online
nike free 5
cheap jordan shoes
polo shirts
north face outlet store
dallas cowboys
adidas outlet
mlb jerseys
cheap ray ban sunglasses
nike air huarache
chicago blackhawks
seattle seahawks
louis vuitton bags cheap
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy