Monday, December 5, 2011

Dealer Produk Everlynn Skincare dari Ladies Stuff Enterprise

Assalamualaikum w.r.b.t..

Hi everyone! Dah beberapa hari tak update blog sebab busy dengan urusan yang tidak dapat dielakkan. InsyaAllah lepas ni boleh update tiap-tiap hari.

Pernah dengar tak produk Everlynn Skincare? 'Fenomena' produk Everlynn Skincare kini sedang melanda dan ramai yang dah tahu tentang produk ni. Alhamdulillah, Nana telah menjadi salah seorang dealer bagi produk ni di area Kuala Lumpur generally dan di bahagian Wangsa Maju, Jalan Duta, Setapak dan Gombak specifically.

Bagi yang tidak tahu lagi mengenai produk ni, currently Everlynn Products terdiri dari 2 jenis produk iaitu:

  • Oxygenating Serum : a fast penetrating serum that acts deep within to nurture dull and tired skin. Working to provide the essentials to hasten your skin's natural recovery process. It helps restore radiance and vitality while keeping your skin's immune system in check and boosting the skin's natural ability to sustain in- depth moisture, resulting in a healthier skin. Vitamin C Skin Repair Serum with therapeutic effect and intensive hydrating action works on rough and dry ageing skin to brighten skin, smoothen fine lines and transform skin to a new resiliency


Meningkatkan oksigen dan tahap kelembapan pada kulit, dan juga menjadikan kulit kelihatan cantik dan kelihatan muda.  

1 kotak mengandungi 8 botol oxygenating serum 


  • Collagen Mask Sheet : collagen mask is really effective to use but there is a certain procedure on how to apply it in order for you to have a perfectly glowing skin. Firstly, you need to wash your face and neck with clean water then make it dry. Now, gently put the desired amount of collagen cream into your skin and give attention to damaged areas. Wait for the cream to be melted before you can apply it for the second time. Don't forget to tap a little amount of gel on your eyes region. As easy as that, nothing to worry about getting old because there is collagen masks which make you feel beautiful and look younger.

Collagen mask sheet - digunakan sebagai mini facial treatment di rumah selepas menggunakan mana-mana serum.

Fungsi: untuk mengecilkan pori, menghilangkan bintik- bintik hitam/putih di sekitar hidung, memberi kelembapan kepada kulit serta membuatkan terasa segar. Memadai memakai collagen mask selama 30 minit. 

Testimonial pengguna Collagen Mask Sheet 

Berapa harga produk ni??

Untuk makluman semua, harga produk ni sangat berpatutan dan mampu dimiliki semua. 

  • Collagen Mask Sheet = RM13.90 /piece
  • Oxygenating Serum = RM120.00/ box (setiap kotak mengandungi 8 botol) 

Macam mana nak dapatkan produk ni?? Boleh call atau sms Nana= 013- 3750227 untuk maklumat lanjut dan dapatkan produk ni. 

Bagi yang tinggal di luar Kuala Lumpur boleh jugak order, dan untuk pengenalan kos pengeposan untuk 1 kotak serum adalah percuma dan untuk face mask cuma RM5. Boleh membuat bayaran melalui akaun Maybank, Wan Norhaina bt Wan Ab Razak 164294286566 dan selepas itu sms kan butiran pembayaran (tarikh, masa dan jumlah pembayaran) beserta nama dan alamat untuk diposkan produk tersebut.


3 comments:

Meiqing Xu said...

1591meiqing
tod's shoes
adidas originals
cheap ray bans
nike roshe runs
mont blanc pens
michael kors handbags
toms wedges,toms.com,toms promo code,toms shoes outlet,toms canada,toms shoes sale
coach outlet online
uggs on sale
jordan 13
louboutin,christian louboutin,red bottoms,louboutins,red shoes,red heels,christian louboutin sale,christian louboutin shoes
true religion jeans
ugg australia
copy watches
louis vuitton handbags
air jordan 13
cheap jordans
ralph lauren
swarovski outlet
michael kors

Nike Free said...

white air max 2015 nike air max 2015 running shoes nike max air 2015 nike air max tailwind 4 nike air max tailwind 2010 nike air max 2012 black air max ltd 2 air max 97 nike womens air max 2009 nike 360 air max air max 90 nike air max 90 red air max 90 air max 95 nike air max 95 nike air max 95 dyn fw air max 90 nike air max 90 air max 90 infrared womens air max 90 womens nike air max 90 nike air max 90 ice red new nike air max 90 nike air max 90 vt premium air max 95 nike air max 95 nike air max 95 360

mmjiaxin said...

chicago bears
coach outlet
baltimore ravens
washington redskins
christian louboutin outlet
air jordan shoes for sale
phone cases
michael kors outlet online
nike free 5
cheap jordan shoes
polo shirts
north face outlet store
dallas cowboys
adidas outlet
mlb jerseys
cheap ray ban sunglasses
nike air huarache
chicago blackhawks
seattle seahawks
louis vuitton bags cheap
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy