Sunday, December 11, 2011

Adreesya Hijab Style Contest : Jom LIKE!

Assalamualaikum w.r.b.t...

Mungkin ada yang dah tau pasal Adreesya Hijab Style Contest ni dan mungkin ada yang tak tau lagi. Tarikh tutup penyertaan telah ditutup dan sekarang ini tempoh untuk pengundian bermula dari 11 Disember 2011.


Kalau menang alhamdulillah, kalau tak menang takpe lain kali nana boleh cuba lagi :)

Senang sangat nak support nana dalam contest ni dan nana nak mintak tolong korang semua sikit. Cuma ada dua sahaja langkah yang sangat-sangat mudah iaitu : 

1. Pertama : klik di Adreesya FB Fanpage di sini -->> http://www.facebook.com/pages/httpadreesya-cute4ublogspotcom/249024829297?sk=wall

2. Kedua : bukak kat link gambar nana yang nana 'pertaruhkan' ni dan klik Like -->>  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150441990284298&set=a.10150375762969298.372703.249024829297&type=3&theater


SENANG KAN?! :)

Like la seikhlas hati kalian ye.. wassalam

4 comments:

ronggenglela said...

mesti pakai shawl ker?...klu teringin nk pakai tudung Kak Senduk...cam mane?...

Sakura said...

hheheh boleh je lela...lela try dulu...agak2 kalo ade orang ikut, lela leh jadi trendsetter ;)

Wenhao Guo said...

4guoguo1019
louis vuitton handbags
michael kors outlet
canada goose outlet,canada goose jackets,canada goose online,canada goose sale
abercrombie and fitch
fitflops
cheap nfl jerseys
michael kors handbags
michael kors handbags
ugg boots
cheap uggs sale
michael kors outlet clearance
Canada Goose Jackets/Coats And Parka Online
louis vuitton
montblanc pen
louis vuitton bags
coach factory outlet
true religion jeans
oakley sunglasses
michael kors outlet
ugg boots
christian louboutin outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
Ugg Boots Outlet Clearance,Cheap Uggs On Sale Discount For Women
louis vuitton handbags
ugg outlet
ugg boots for women
michael kors outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet
uggs on sale
ugg boots
coach factory outlet
ugg boots clearance
abercrombie & fitch
louis vuitton outlet
coach factory outlet
toms outlet
coach outlet store online

mmjiaxin said...

chicago bears
coach outlet
baltimore ravens
washington redskins
christian louboutin outlet
air jordan shoes for sale
phone cases
michael kors outlet online
nike free 5
cheap jordan shoes
polo shirts
north face outlet store
dallas cowboys
adidas outlet
mlb jerseys
cheap ray ban sunglasses
nike air huarache
chicago blackhawks
seattle seahawks
louis vuitton bags cheap
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy