Saturday, November 5, 2011

Sekitar Anugerah Skrin 2011 dan Red Carpet : Salam Aidiladha buat semua

Assalamualaikum w.r.b.t...

Pertamanya nana nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua pengunjung dan pembaca hik ada ke yang baca? Sakurashawl.Com, banyak ke korang sembelih lembu?huhu nana duk kat  rumah je sebab tak berapa sehat. Semalam 4 orang dalam rumah ni tak sehat..nana, kakak, dan dua orang anak buah wafi & sarah sebab keracunan makanan. Sebabnya, makan nasi goreng yang dibeli di salah sebuah kedai makan yg agak terkenal jugak la kat Rusila ni. huhu sampai muntah2, cirit birit dan demam..ni pun tak baik lagi demam, duk umah jela..

Malam kemaren berlangsungnya anugerah berprestij iaitu Anugerah Skrin 2011, nana tak dapat tengok sebab keluar ke klinik bawak anak buah yang paling kecik demam,sian adik Hasnaa..demam batuk..so terlepas nak tengok anugerah tu secara live..takpela, apa la sangat kan..kesihatan lagi penting.

So, arini tengok la kat website abg budiey kita ni gambar2 sekitar majlis dan juga di red karpet..bleh tahan jugak artis Malaysia skarang ni kan?huhuhu abg budie, mohon share gambar ye :)

PEMENANG ANUGERAH SKRIN 2011

23 Kategori Taruhan Anugerah Skrin 2011
KATEGORI-KATEGORI YANG DIPERTANDINGKAN
KATEGORI DRAMA
  1. Drama Terbaik: Sanggul Beracun
  2. Pelakon Lelaki Terbaik Drama: Eman Manan – Janji Syurga
  3. Pelakon Wanita Terbaik Drama: Umie Aida – Airmata Nur Salina
  4. Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Drama: Allahyarham Faizal Yusof
  5. Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Drama: Elfira Loy
  6. Pengarah Terbaik Drama: Sabri Yunus – Sanggul Beracun
  7. Lakon TV Terbaik: Sabri Yunus – Sanggul Beracun
  8. Drama Rantaian Terbaik: Juvana
  9. Drama Komedi Terbaik: Geng Surau
  10. Videografi Terbaik: Sanggul Beracun
  11. nugerah Artis Harapan Pantene dimenangi oleh Fazli Daniel Ali – Yang Terpuji
KATEGORI FILEM
  1. Filem Terbaik: Magika – Kru Studios
  2. Pelakon Lelaki Terbaik Filem: Remy Ishak – Filem CUN
  3. Pelakon Wanita Terbaik Filem: Eja – Filem Janin
  4. Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Filem: Sidek Husin – Filem Karak
  5. Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Filem: Nadiya Nisa – Filem CUN
  6. Pengarah Terbaik Filem:Osman Ali – CUN
  7. Lakon Layar Terbaik Filem: Erhan Baharudin – Aku Tak Bodoh.
KATEGORI PENERBITAN DALAMAN
  1. Rancangan Dokumentari/Majalah Terbaik: Suatu Ketika – Yuen Yuet
  2. Rancangan Bual Bicara Terbaik: Selami Jiwa – Datuk Fadzilah Kamsah
  3. Rancangan Hiburan Terbaik: Maharaja Lawak Akhir – Astro
  4. Rancangan Muzikal Terbaik: Shout Awards 2010
  5. Rancangan Realiti Terbaik: Showdown 2011
  6. Laporan Khas/Berita Terbaik: Buletin Utama – Pengemis Terhormat
ANUGERAH YASMIN AHMAD: Syamsul Yusof

Ferhad yang sempoi

Akim 

Fida Ibrahim..merahnya mak ngah.hehe 

Ziela Jalil, cantik je kan :) 

Diana Danielle 

alamak lupa la nama dia ni,huhu 

Siti Saleha daa..hehe 

Fasha Sandha yang meletss 


Erra Fazira 

huhu macam salah majlis je Awie Rafael ni 

Persembahan dari Najwa Latif, ce tgk kasut dia..hehehe 

Botakkk!! suke! suke! 

Persembahan Akim 

Neolofa 

Datin Paduka Umie Aida..cantik baju dia 

~~psst: jom klik Like di page Sakurashawl.Com

3 comments:

Meiqing Xu said...

1591meiqing
tod's shoes
adidas originals
cheap ray bans
nike roshe runs
mont blanc pens
michael kors handbags
toms wedges,toms.com,toms promo code,toms shoes outlet,toms canada,toms shoes sale
coach outlet online
uggs on sale
jordan 13
louboutin,christian louboutin,red bottoms,louboutins,red shoes,red heels,christian louboutin sale,christian louboutin shoes
true religion jeans
ugg australia
copy watches
louis vuitton handbags
air jordan 13
cheap jordans
ralph lauren
swarovski outlet
michael kors

Nike Free said...

white air max 2015 nike air max 2015 running shoes nike max air 2015 nike air max tailwind 4 nike air max tailwind 2010 nike air max 2012 black air max ltd 2 air max 97 nike womens air max 2009 nike 360 air max air max 90 nike air max 90 red air max 90 air max 95 nike air max 95 nike air max 95 dyn fw air max 90 nike air max 90 air max 90 infrared womens air max 90 womens nike air max 90 nike air max 90 ice red new nike air max 90 nike air max 90 vt premium air max 95 nike air max 95 nike air max 95 360

mmjiaxin said...

prada outlet
oakley canada
true religion outlet
new york jets
hollister uk
michael kors factory store
los angeles lakers
swarovski outlet
winter jackets
mbt shoes outlet
coach outlet store
san antonio spurs
nike free uk
los angeles clippers
instyler ionic styler
michael kors outlet online
michael kors handbags
ugg boots uk
lululemon pants
michael kors outlet
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy