Monday, November 14, 2011

Alhamdulillah, selamat diijabkabulkan pada 12 November 2011

Assalamualaikum w.r.b.t..

Tengok tajuk je pun dah tau nak cerita pasal apa kan? :)

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi nana selamat diijabkabulkan dengan suami tercinta, Mohd Supian Mustapa di Masjid Taman Medan Jaya, Rusila pada 12 November 2011. Segala-galanya berjalan lancar alhamdulillah.

Pukul 9.30 pagi semua (pihak lelaki & perempuan) sudah bersiap sedia di masjid bagi mengelakkan kelewatan. Sampai je Tok kadi, semua sudah bersedia dan alhamdulillah berjalan lancar. Gugup jugak, memula tok kadi panggil nana datang kat dia sekali dengan abah. Masa ni tok kadi mintak nana ikut apa yang dibaca iaitu memberi kebenaran kepada abah nana selaku wali bagi melangsungkan majlis pernikahan ini. Dan kemudian abah memberi kebenaran kepada tok kadi untuk mewakili abah untuk menikahkan kami.

Dengan sekali lafaz, nana selamat diijabkabulkan.. alhamdulillah...

Nana menangis masa menunggu untuk tok kadi cakap tu...huhu berdebar,takut,semua bercampur..menitiskan air mata jugak la..sebak kot..huhu lepas tu semua balik ke rumah nana (rumah nana depan masjid je) untuk majlis batal air sembahyang..

Layan gambar ye :)

lepas siap mekap, posing dulu kat mini pelamin :) hihi

pengantin lelaki dah sampai di Masjid

muka berdebar, tapi tetap senyummm...

antara yang hadir, tapi ada lagi di sebalik tirai kt tepi tu

saat untuk diijabkabulkan :)

senyummm...

antara rakan yang hadir, thanks kengkawan

menyarungkan cincin ke jari suami

heheh time ni ramai benor yang mengusik..

Begitulah sekitar majlis akad nikah...nanti nana upload gambar majlis persandingan pulak ye :)

Terima kasih banyak-banyak diucapkan kepada yang hadir, terutama kepada saudara-mara dan kawan-kawan yang datang dari jauh untuk sama- sama meraikan majlis nana & pian.





12 comments:

ZYASH said...

Alhamdulillah... Tumpang gembira...

NM02 said...

tahniah beb... nnt nak singgah menara kasi tau awal, bleh bawak hadiah korang. hehehe

betul ni tau

hyna.. said...

thanks zyash & kak ina..aish betul ke ni??malu laa..hehe

Sue-Rya AQ said...

tahniah awk..hehe..bnyk kali dh ucap tahniah..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..amin..

wardah @ fie shah said...

tahniah Nana & Pian

AQiLaH QeYLa said...

tahniah ye.. :))

hyna.. said...

thanks suriati, fie & aqilah :)

syasya said...

kaknana tahniahh hee semoga kekal smpai akhir hayat.sya da wish kat fb tp nak jugak wish kat sini sbb happy je tgk pic kaknana and abg pian.hope dpt anak cepatt hehehe :)

hyna.. said...

hehehe,boleh je sya...thanks tau di atas doa dan ucapan :)

Dongdong Weng said...

20150505wengdogndong
oakley sunglasses wholesale
hollister clothing store
ray bans
jordan 11s
burberry sale
kate spade
mont blanc
chanel handbags
lebron james basketball shoes
christian louboutin
toms shoes
jordan 11 gamma blue
chanel uk
hollister co
michael kors outlet
jordan 6
burberry outlet
kate spade outlet
toms shoes
ray ban sungalss
coach factory outlet online
tory burch outlet
coach outlet
burberry outlet
celine outlet
fendi outlet
abercrombie
lebron james shoes
mont blanc pens
tory burch sale
ray ban outlet
lebron james shoes
cheap jerseys
tods outlet

Wenhao Guo said...

1guoguo1022
toms shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
lerbron james shoes
hollister
jordan 6
true religion outlet
louis vuitton
canada goose Jacket/Parka/Coats
uggs sale
ugg outlet
hermes birkin
uggs outlet
ralph lauren
Abercrombie And Fitch
christian louboutin shoes
kobe shoes
louis vuitton outlet
michael kors uk
michael kors outlet
gucci outlet
coach factory outlet
michael kors
coach outlet
michale kors outlet online
ugg boots on sale
uggs on sale
abercrombie
coach outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
true religion jeans
louis vuitton bags
canada goose outlet usa
michael kors outlet
canada goose outlet,canada goose jackets,canada goose online,canada goose sale
coach outlet

mmjiaxin said...

nike air max uk
nike air max
discount oakley sunglasses
winter coats
oakley sunglasses
ferragamo outlet
michael kors wallet sale
cheap soccer jerseys
lebron shoes
atlanta falcons
bottega veneta outlet
timberland shoes
nfl jersey wholesale
supra shoes
giuseppe zanotti outlet
coach outlet store
nike air huarache
michael kors handbags outlet
nfl jerseys
canada goose jackets
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy