Tuesday, November 8, 2011

Persiapan Terakhir Menjelang Hari Bahagia, 2-3 Hari Lagi...

Assalamualaikum w.r.b.t..

Dear frens...dah lewat pagi ni, takdela lewat sangat pon baru pukul 1.45 pagi..huhu mata tak boleh nak lelap, tak tau kenapa. Kalau dah baring-baring konpem tak boleh lelapkan mata jugak. Baik la nana ngadap lappy ni, ada jugak benda nak dibuat.

Kengkawan baik sume pesan "jaga kesihatan, jangan buat kerja banyak sangat, tido awal nanti lesu, banyak- banyak rehat"...tapiiiii, rasa macam tak boleh je nak buat semua tu. Nak taknak kena jugak buat keje, yela takkan nak biarkan family kita buat semua pastu kita goyang kaki je kan. Lagi pun nana suka bila tengok semua persiapan depan mata, i mean buat bersama la kan. So boleh la kita sama-sama mencurahkan idea. 

Barang hantaran untuk pihak lelaki dah siap, nasib la ada kakak yang baik hati tolong buatkan. Tangan sendiri tak berapa kreatif, hehehe...tapi walaupun tak terlibat secara langsung ada la jugak menyumbangkan idea pastu gam-gam apa yang patut :)

Tadi pun ada saudara-mara rapat yang datang melawat sebab dorang tak dapat hadir on my big day. It's ok, ucapan dan ingatan dari kalian pun dah cukup baik untuk nana. Dah siap dapat hadiah tau, besaaarrr punya. Kepada encik tunang @ husband gonna be, nanti kita buka hadiah sesama ye. Cik Nee, jangan lah muntah baca ayat penyata ini ye..hehe kalo korang perasan mesti ada je nama Cik Nee ni menyelit dalam entry nana..Siapakah Cik Nee?? Itu yang kita kena tau..hehehe

Esok nak buat apa lagi?? Antara yang dah ada dalam kepala otak ni: 

  • beli barang keperluan untuk kenduri (tisu, tuala good morning, air mineral dll)
  • ada sikit bunga untuk touch up apa yang patut
  • beras dan barang keperluan dapur untuk kenduri jugak
  • inai

Ermmm apa lagi ek, dah lupa dah..Dah ada list kat dalam purse nak bawak untuk keluar ngan mama n kakak esok.


Yang paling penting, esok kena pegi ambil baju pengantin!! Jangan lupa ye cik nana :) 

Apa lagi ek yang nana tertinggal? Korang boleh tolong ingatkan tak? Tinggalkan komen ek kalo2 nana ada terlupa apa-apa yang penting, thanks uols...

kenapa nana letak gambar ni?hehe sebab nak mengimbau kenangan dinner tahun lepas..hehehe jangan marah ye uolssss..tahun ni, vogue-vogue lagi ye! hehee

~~ psstttt!! ce try ni...tekan kat sini..pastu klik LIKE! Sakurashawl.Com

5 comments:

aznee said...

cantek nye yg pakai baju purple tu kan? cik nee ni pemes laa asik sebut je cik nee.. sape tu nana? hahahaha..

♥ dis pic!!

ronggenglela said...

wakakkakak....tapi cik nee ada sorang tak masuk dalam pic ni...siapakah dia?...ngeh²

hyna.. said...

ya Allah, sapela yg cantek sangat yg baju purple tu kan!..hehehe ronggenglela, sorang lagi takleh masuk dalam pic ni..yg cantek2 je leh masuk..hehehe

mmjiaxin said...

nike air max uk
nike air max
discount oakley sunglasses
winter coats
oakley sunglasses
ferragamo outlet
michael kors wallet sale
cheap soccer jerseys
lebron shoes
atlanta falcons
bottega veneta outlet
timberland shoes
nfl jersey wholesale
supra shoes
giuseppe zanotti outlet
coach outlet store
nike air huarache
michael kors handbags outlet
nfl jerseys
canada goose jackets
mm1119

柯云 said...

2015-12-18keyun
canada goose sale
canada goose sale
nike free 5.0
oakley sunglasses
uggs outlet
louis vuitton purses
chanel handbags
louis vuitton bags
louis vuitton outlet
michael kors outlet
coach outlet
lebron james basketball shoes
marc jacobs outlet
uggs on sale
michael kors bags
mulberry uk
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
ugg outlet
oakley sunglasses
discount jordans
oakley outlet
michael kors outlet store
coach outlet store
louis vuitton purses
jordan shoes
ugg boots
ralph lauren outlet
ugg australia
tory burch
ralph lauren outlet
adidas original trainers
gucci handabgs
ugg outlet
p90x
nike air huarache
tory burch outlet online
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach factory outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy