Tuesday, November 29, 2011

Dapat Tiket Menonton Filem Ombak Rindu Percuma- Hot FM Zoomerz Memang Best!

Assalamualaikum..w.r.b.t...

Sukenyeee!!!!

Lepas balik makan tengahari dengan kawan-kawan tadi nana gi isi minyak kat petrol pump Caltex Jalan Kuching tu, masa on the way tu radio Hot.Fm pasang lahu baru soundtrack filem Ombak Rindu..huhu  memang ternanti-nanti la cite ni keluar, nak pergi tengok..

Tak lame lepas tu dengar Hot.Fm zoomerz cakap dorang ade dekat Hentian Duta!! Dekat je tuuu!! Apalagi, lepas isi minyak je terus la pusing ke Hentian Duta..hehehe sebab utama yang excited sangat sebab dorang cakap kalo nak tiket percuma tonton filem yang akan keluar iaitu Ombak Rindu! :)


Masa memula sampai tu memang la segan sebab nana orang kedua yang sampai kat situ, ade sorang mamat dah sampai tapi dia tutup muka dia. Mungkin dia segan kot, hehehe...sampai je dorang terus bagi-bagi barang makanan..hehe


Masa sampai tu, berdebar tak hengat..rasa macam nak gi amik exam je.hahaha padahal jumpa ngan Zoomerz je pun...hihihi banyakkk soalan yang dorang tanye...dan tak semua soalan yang kitorang leh jawab..ade tu main hentam je, tapi dorang bagi jugak jawapan sebab memang nak bagi sume orang menang :)

 Ini la barang- barang yang diberikan oleh Hot.FM Zoomerz

Mandian Active Guard dari Shokubutsu

Pembersih wanita dari Sendayu Tinggi 

Mug Nesvita dan juga Nesvita 3 in 1 

Pulpy Drink  dan Nestle Coffee Mate Creamer 

Snek Corntos 

Cordy Cafe dari Asia Herbal Biotech Sdn Bhd ni nana menang sebab dapat jawab soalan..Coffee ni dari keluaran Abot katanya, so dia suh teka apa maksud ABOT..
Time tu semua orang senyap sebab tak tau, so nana jawabla Alternatif Buat Orang Timur 
hehee betul :) 

Kesimpulannya, ini la semua barang yang nana dapat tadi, termasuk paper bag tau! terima kasih kepada semua penaja..hihi macam iklan "Saya memang motor" plak..

Ini la dia Hot.FM Zoomerz

Hehehe tak kesahla orang nak cakap jakun ke ape ke sebab dapat hadiah2 tu sume, yang penting dan sangat best sekali sebab nana dapat apa yang nana nak! Iaitu tiket menonton wayang Ombak Rindu! :) 
Nak tau apa soalan yang di tanya?? Apakah no siri yang tercatat pada tiket yang bakal diberi itu? Klu- klu dorang berikan la..hentam punya hentam akhirnya rezeki berpihak jugak pada nana..alhamdulillah..so kepada suami saya, nanti kita pegi tengok cite ni ye..

sila lah jeles ye :)

Wassalam....

9 comments:

AYuNG said...

wow, best tuh..:)
memang jelez..

hyna.. said...

hehehe memang best ayung!! tak sia-sia berusaha pegi jmpe hot.fm zoomerz tu..

pian said...

Terbaik!!!!!!!!!!!!!!

hyna.. said...

hehehe nnt kita pegi tengok ye :)

ronggenglela said...

jom tgk kat KL Festival City....tak sabar tak sabar nak tengok...jgn lupa bawa tisu banyak sikit taw....hehhehehe

Dongdong Weng said...

20150505wengdogndong
oakley sunglasses wholesale
hollister clothing store
ray bans
jordan 11s
burberry sale
kate spade
mont blanc
chanel handbags
lebron james basketball shoes
christian louboutin
toms shoes
jordan 11 gamma blue
chanel uk
hollister co
michael kors outlet
jordan 6
burberry outlet
kate spade outlet
toms shoes
ray ban sungalss
coach factory outlet online
tory burch outlet
coach outlet
burberry outlet
celine outlet
fendi outlet
abercrombie
lebron james shoes
mont blanc pens
tory burch sale
ray ban outlet
lebron james shoes
cheap jerseys
tods outlet

Nike Free said...

michael kors outlet online sale michael kors outlet michael kors outlet online michael kors 2015 michael kors outlet michael kors outlet stores nike outlet nike store nike factory store nikestore nike employee store nike factory nike factory outlet nike outlet coupon nike clearance store Nike Shoes Cheap Nike Shoes Nike Shoes On Sale Wholesale Nike Shoes nike factory nike factory store nike factory outlet nike free run nike free run 2015 nike store nike clearance store

mmjiaxin said...

nike air max uk
nike air max
discount oakley sunglasses
winter coats
oakley sunglasses
ferragamo outlet
michael kors wallet sale
cheap soccer jerseys
lebron shoes
atlanta falcons
bottega veneta outlet
timberland shoes
nfl jersey wholesale
supra shoes
giuseppe zanotti outlet
coach outlet store
nike air huarache
michael kors handbags outlet
nfl jerseys
canada goose jackets
mm1119

柯云 said...

2015-12-18keyun
canada goose sale
canada goose sale
nike free 5.0
oakley sunglasses
uggs outlet
louis vuitton purses
chanel handbags
louis vuitton bags
louis vuitton outlet
michael kors outlet
coach outlet
lebron james basketball shoes
marc jacobs outlet
uggs on sale
michael kors bags
mulberry uk
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
ugg outlet
oakley sunglasses
discount jordans
oakley outlet
michael kors outlet store
coach outlet store
louis vuitton purses
jordan shoes
ugg boots
ralph lauren outlet
ugg australia
tory burch
ralph lauren outlet
adidas original trainers
gucci handabgs
ugg outlet
p90x
nike air huarache
tory burch outlet online
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach factory outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy