Wednesday, November 23, 2011

Make over make-up @MATRADE,ce komen!

Assalamualaikum..w.r.b.t..

Harini terasa gatal tangan nak mekap orang sebab dulu dah belajar dengan jurumekap yang sangat hebat pada nana iaitu Tya's Touch ni. Dah lama cuti sebab nak settlekan hal kahwin dulu, so it's time untuk nana teruskan hasrat hati untuk belajar mekap ni.

So harini nana mekap 3 orang ex-officemate di MATRADE iaitu Lela, Azne & Fara. Fuh! 3 orang sekaligus.. sakit jugak la pinggang ni berdiri mekap..Tapi disebabkan semangat yang membara, diteruskan jugak sebab kengkawan semua sokong! Thanks uols :)

Layan gambar ye, sori nana terlupa nak ambil gambar sebelum mekap tapi nana just amik gambar dalam fb dorang je :) cuma gambar azne je yang takde sebelum mekap...huhu

Lel, suke tengok berseri2... :)

cantik tak? 

Farazila, dah macam Ziela Jalil hihi 

Fara lagi 

Azne, takde gambar sebelum mekap la...berseri2 muka azne

ni dia nana ngan fara, hehe peace! hehe tetap nak tunjuk inai 

Sebarang komen dan kritikan adalah amat dialu-alukan ye kengkawan :) 

5 comments:

aznee said...

congtars nana... cantek la.. wpn kite je yg xpakai bulus mate!! hahahahaha.. cayok cayok

Sakura said...

hehehe tak pakai bulu mata pun vogue jgk ok..hehehe tenkiu cik nee!! :)

ronggenglela said...

rupa paras tidak menjadi ukuran....yg penting hati budi...cehhh...boleh pakai tak statement ni...huwahuwahuawa...tq nana lepak sama kita dekat oldtown semalam..mosumart jgn mare yerk saya pinjam wife awak utk lunch...hehheheh

Da Shuai Guo said...

7guowenha0921
puma outlet, http://www.pumaoutletonline.com/
salomon shoes, http://www.salomonshoes.us.com/
instyler, http://www.instylerionicstyler.com/
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com/
ysl outlet, http://www.ysloutletonline.com/
coach outlet store, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
nfl jersey wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
pandora outlet, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
atlanta falcons jersey, http://www.atlantafalconsjersey.us/
boston celtics, http://www.celticsjersey.com/
miami dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
iphone 6 cases, http://www.iphonecase.name/
cheap uggs, http://www.uggboot.com.co/
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet
beats by dre, http://www.beats-headphones.in.net/
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-wholesale.us.com/
ralph lauren polo, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
lacoste pas cher, http://www.polo-lacoste-shirts.fr/
jordan 13, http://www.airjordan13s.com/
mbt shoes outlet, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
louis vuitton handbags outlet, http://www.louisvuittonhandbag.us/
true religion canada, http://www.truereligionjeanscanada.com/
oakley canada, http://www.oakleysunglassescanada.com/
jets jersey, http://www.newyorkjetsjersey.us/
coach outlet store, http://www.coachoutletus.us/
michael kors uk, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
cardinals jersey, http://www.arizonacardinalsjersey.us/

mmjiaxin said...

nike air max uk
nike air max
discount oakley sunglasses
winter coats
oakley sunglasses
ferragamo outlet
michael kors wallet sale
cheap soccer jerseys
lebron shoes
atlanta falcons
bottega veneta outlet
timberland shoes
nfl jersey wholesale
supra shoes
giuseppe zanotti outlet
coach outlet store
nike air huarache
michael kors handbags outlet
nfl jerseys
canada goose jackets
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy