Monday, November 21, 2011

Gambar Majlis Bertandang di Kuala Lipis, 19hb November 2011 / Tahniah buat Harimau Malaya!

Assalamualaikum...w.r.b.t..

2 post in 1..hehe..sakit tekak ni duk menjerit kat rumah, akhirnya rezeki berpihak kepada Harimau Malaya. kalau ditengok kepada corak permainan, nana rasa Garuda lebih menguasai permainan..tahniah kepada pasukan Malaysia dan pujian patut juga diberikan kepada penjaga gol pasukan Harimau Malaya, Khairul Fahmi Che Mat atas kerja kuat beliau dalam perlawanan pada malam ni. Walopun apek tak dapat anugerah pemain terbaik tadi, tapi pada nana dia tetap hero malam ni :)

okies..habis berita pasal bola...cerita pasal majlis bertandang pulak :)

Alhamdulillah, majlis bertandang di Kuala Lipis berjalan lancar dan semuanya telah selesai..jutaan terima kasih buat semua termasuk ahli keluarga, saudara mara dan sahabat handai yang turut hadir dan juga yang bertungkus lumus membantu bagi menjayakan majlis kami..hanya Tuhan yang dapat membalasnya :)

ni gambar dari kamera pae, thanks for coming pae syg! :)

apa la yang suka sangat tu.. tengah cakap ngan mama

pose 'wajib' di meja makan beradab..hihi 

gambar kami di pelamin hati :) 

sambuttttt!!! sume berebut nak tangkap bunga..hihi 

pose pertama dalam hutan tu...huhu segan den 

cak! 

percahayaan pun penting dalam gambar :) 

cantik, suke gambar ni  

cantik jugak! 

gambar terakhir sebelum balik :) 

Kami menggunakan khidmat dari An-Nahda Photography, iaitu adik2 dari Komuniti Teman Inteam. Dorang ni memang patut dipuji sebab memberikan khidmat yang terbaik dan gambar yang dorang ambil memang cantik..boleh singgah di facebook An-Nahda Photography untuk dapatkan khidmat mereka.

Tak lupa buat hulubalang2 yang turut menemai kami untuk shoot outdoor pictures iaitu adikku Mohd Firdaus Ali (Lang), Husaini, dan Salam. Thanks to all of you :)

~~Madam Lel, nanti nana upload gambar Lela kt fb ye, tak transfer lg gambar dari kamera..hehe

4 comments:

ronggenglela said...

cantik nye gambar nana & pian,....shuka tengok...semoga berkekalan hingga ke akhir hayat....amin

hyna.. said...

thanks lela :)

Da Shuai Guo said...

7guowenha0921
puma outlet, http://www.pumaoutletonline.com/
salomon shoes, http://www.salomonshoes.us.com/
instyler, http://www.instylerionicstyler.com/
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com/
ysl outlet, http://www.ysloutletonline.com/
coach outlet store, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
nfl jersey wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
pandora outlet, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
atlanta falcons jersey, http://www.atlantafalconsjersey.us/
boston celtics, http://www.celticsjersey.com/
miami dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
iphone 6 cases, http://www.iphonecase.name/
cheap uggs, http://www.uggboot.com.co/
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet
beats by dre, http://www.beats-headphones.in.net/
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-wholesale.us.com/
ralph lauren polo, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
lacoste pas cher, http://www.polo-lacoste-shirts.fr/
jordan 13, http://www.airjordan13s.com/
mbt shoes outlet, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
louis vuitton handbags outlet, http://www.louisvuittonhandbag.us/
true religion canada, http://www.truereligionjeanscanada.com/
oakley canada, http://www.oakleysunglassescanada.com/
jets jersey, http://www.newyorkjetsjersey.us/
coach outlet store, http://www.coachoutletus.us/
michael kors uk, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
cardinals jersey, http://www.arizonacardinalsjersey.us/

mmjiaxin said...

nike air max uk
nike air max
discount oakley sunglasses
winter coats
oakley sunglasses
ferragamo outlet
michael kors wallet sale
cheap soccer jerseys
lebron shoes
atlanta falcons
bottega veneta outlet
timberland shoes
nfl jersey wholesale
supra shoes
giuseppe zanotti outlet
coach outlet store
nike air huarache
michael kors handbags outlet
nfl jerseys
canada goose jackets
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy