Sunday, November 27, 2011

Ada Apa Dengan Cuti Hujung Minggu

Assalamualaikum w.r.b.t...

Penat tak hilang lagi, terus je bukak laptop ni nak update gambar gi jalan-jalan ala2 honeymoon la kot hihi dengan suami tersayang. Sepatutnya hari Sabtu malam suami dah janji nak bawak keluar tengok wayang sebab dia kerja sampai petang haritu. Tapi dek buat terlalu penat keje, malam tu dia tido awal pastu pukul 1 baru terjaga. Tak sampai hati nak kejutkan sebab tengok dia tido nyenyak sangat. 

Keesokan hari yakni Ahad, suami kerja lagi takde maknenye cuti hujung minggu!huhu pun sampai petang. Sampai je rumah, dia ajak keluar bawak bekal baju kalau2 tak balik. Rupanya dia bawak gi Port Dickson tak jauh pun, dekat je tapi at least sempat spent masa berdua :) hujan punye la lebat sepanjang perjalanan, jalan pun jem gile. Sampai kat PD je dah malam, tak sempat nak ambik gambar sunrise..huhu takpela,takde rezki kali ni kot :)

Malam tu sempat tengok bola Malaysia vs Bahrain dekat kedai makan, alamak terlupa plak apa nama kedai tu. Tapi sangat tak berpuas hati dengan servis kat kedai tu sebab servis sangatla slow walaupun pekerja ramai. Pastu, muka masing2 mencuka yang amat! hish...rasa nak tarik je pipi dorang bagi senyum !

Layan jela gambar2 kami yang perasan ni ye..sorang perasan comel sebab pakai shawl baru, lagi sorang perasa kameraman handalan :P hehe jangan mareee...

haruslah posing dulu dalam keta sebelum gerak ye hihi

kami nak gi jalan-jalan 


dah sampai kt kedai makan yang tak best itu, tgk bola sambil sms 

lepas makan pegi jugak pantai lepas hujan berenti 

muka penat + ngantuk 

keesokan hari dengan tudung yang sama tapi gaya yang berbeza reka sendiri...hihihi 

macam comel je rasa..hihi

peace!

peace 2 belah mata! 

kenapa asyik peace je, baru perasan memang tak reti nak pose! hahha 

peace lagi! cuba korang kira ada berapa peace..hehe 

peaacceeeeee!!!! 

jom kita jalan tepi pantai :)

dah pandai amik gambar lompattt...yeayyyy!!

kami dah nak balik sebab matahari dah tinggi 


kepada ahli keluarga, sori kami tak dapat balik kampung walaupun cuti awal muharram sebab hujung minggu pun tetap kena kerja.. ubatilah kerinduan dengan tengok gambar kami di sini ye :) 

Wassalam....

~~shawl itu sangat cantik sebab ade 2 sided boleh pakai, 1 side corak bunga2 & the other side corak leopard! sangat cantik hokey :)



3 comments:

Jasmin said...

Wah meriah sungguh...

Seronok kan dating pas kawen... semuanya halal... sure inilah sesuatu yg paling manis bila dikenang semula 1 hari kelak...

Selamat MEMBINA bahtera.

Sakura Shawl said...

Meriah sangat Jasmin :)

Yup, betul3...seronok dating lepas kawen, lagi bermakna dan yang paling penting dapat mengeratkan lagi hubungan suami isteri..

thanks Jasmin :)

mmjiaxin said...

nike air max uk
nike air max
discount oakley sunglasses
winter coats
oakley sunglasses
ferragamo outlet
michael kors wallet sale
cheap soccer jerseys
lebron shoes
atlanta falcons
bottega veneta outlet
timberland shoes
nfl jersey wholesale
supra shoes
giuseppe zanotti outlet
coach outlet store
nike air huarache
michael kors handbags outlet
nfl jerseys
canada goose jackets
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy