Friday, April 22, 2011

Pertandingan Mencipta logo 2011

Nana post ni lepas tengok tunang dok brainstorming, buat R&D untuk pertandingan Logo & Bendera Majlis Perbandaran Seremban sempena pengistiharan Seremban sebagai sebuah Bandaraya yg maju membngun.

Tarikh tutupnya adalah pada 29 April 2011, Jumaat ni...
So, ni ade sikit2 maklumat tambahan..


Hadiahnya agak lumayan..

Maklumat lengkap boleh ke sini

2 comments:

Dayana AZ said...

sakurashawl :)
dayana mintak maaf,

yang herstoriie punya banner bawah tu kan, die tak link ke blog .

boleh tak sakurashawl amek lagi sekali banner tu dekat

http://www.herstoriie.com/p/html-ni-untuk-exchange.html

yang ke 2 eh :D thanks! dayana dah repair hehe.

hyna.. said...

eh a'ah laa...huhuhu tenkiu dayana :)

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy