Saturday, April 16, 2011

Features baru kat Sakurashawl..Iklan Churp-churp

Sebenarnya kan nana dah lama register Churp-churp ni, cuma tak tau macam mana nak masukkan iklan Churp-churp kat blog ni.Jelous jugak la kan bila tengok blog orang lain ada iklan yang menarik..mungkin ada blogger yang letak iklan Nuffnang dan tak pakai Churp-churp, so boleh mendaftar jugak dengan Churp-churp.

Sepetang arini nana cuba masukkan iklan ni..alhamdulillah berjaya!huhuhu sakit pinggang den duk ngadap lappy den yang comel ni..hehehe leh tengok nana ade letakkan kat atas post pertama dan jugak kat side bar ni..

And special thanks to blogger Budak Botak sebab post tutorial macam mana nak letak iklan Churp-churp ni...sangat berguna ok! so pada yang nak tau jugak macam mana nak pasang iklan Churp-churp tu leh tgk kat sini. hehehe tak larat nk post tutorial tu sebab tak pandai sangat plus tak larat dah ni...hehe

4 comments:

Budak Botak said...

he3, tq ye sb sudi baca...

Entry terbaru 11 Tanda Korang Nie Kena Penyakit Computerholic... (",)

Sakura said...

same2 budak botak :)

Dongdong Weng said...

20150505wengdongdong
michael kors handbags
ray ban sunglasses
fitflops clearance
tory burch outlet online
burberry outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
abercrombie
www.louisvuitton.com
louis vuitton handbags
ray ban sunglass
gucci outlet
ralph lauren sale
christian louboutin
ray ban sunglasses
oakley galsses
jordan 8s
pandara jewelry
mulberry uk
soccer jerseys
louis vuitton outlet
coach factory outlet online
louis vuitton handbags
louis vuitton purses
jordan 11 low
abercrombie & fitch
michael kors handbags
cheap louis vuitton handbags
abercrombie and fitch new york
coach factory outlet
abercrombie kids
gucci shoes
jordan 4s
louis vuitton handbags
tod's shoes
christian louboutin shoes
retro jordans

Wenhao Guo said...

4guoguo1019
louis vuitton handbags
michael kors outlet
canada goose outlet,canada goose jackets,canada goose online,canada goose sale
abercrombie and fitch
fitflops
cheap nfl jerseys
michael kors handbags
michael kors handbags
ugg boots
cheap uggs sale
michael kors outlet clearance
Canada Goose Jackets/Coats And Parka Online
louis vuitton
montblanc pen
louis vuitton bags
coach factory outlet
true religion jeans
oakley sunglasses
michael kors outlet
ugg boots
christian louboutin outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
Ugg Boots Outlet Clearance,Cheap Uggs On Sale Discount For Women
louis vuitton handbags
ugg outlet
ugg boots for women
michael kors outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet
uggs on sale
ugg boots
coach factory outlet
ugg boots clearance
abercrombie & fitch
louis vuitton outlet
coach factory outlet
toms outlet
coach outlet store online

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy