Thursday, April 7, 2011

Anak² Buahku Yang Tersayang & Dirindui..

Assalamualaikum WRBT...

Rindu la kat anak buah kat kampung...last balik kampung awal bulan 2 aritu, time cuti raya cina..huhuh bila la lagi nak jumpe anak² buah tersayang nii..nana ade 3 orang anak buah (coming soon lagi sorang) yang sulong (lelaki) namanya Mohd Amiruddin Al-Nassir, yang nombor dua (perempuan) namanya Puteri Normaisara...yang bongsu paling manja namanya Mohd Wafiyuddin Al-Nassir...rindunyeeeee!!!
tgk gambar yang bawah ni, comel tak...kakak ni teringin nak jadi doktor (biasa la,kita time bebudak pun camtu kan..asik tukar cita²) so, nana pun belikan la peralatan doktor untuk Sara...tu yang dia main dengan adik dia..yang adik pun sukarela jadi pesakit time tu...hehe comel je! :)
 manja kan Wafiyy! suka bila time bergambar ngan dia..mesti dia nak pose manja² :)
comel tak??kakak ni kalau bergambar mesti fotogenik..pandai je nampak kamera terus senyum! hehehe yang adik pun layankan ajee....
 SAY CHEESEEE!!!


0 comments:

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy