Monday, April 4, 2011

10 Blog Yang Wajib Disinggah Setiap Hari

Assalamualaikum WRBT..

Apa kaba kawan² blogger arini? hehe tetiba rasa macam cikgu sekolah pulak tanya soalan macam ni...hmm hari ni nana rasa nak share ngan rakan² blogger '10 blog yang wajib saya singgah tiap² hari'... kalau sehari tak bukak, rasa macam tak lengkap je...nanti nana bagitau sebab kenapa blog² ini terpilih ye...mungkin ada sesetengahnya rakan blogger bersetuju dengan nana :)

1. Maria Elena Zarul:
  • kenapa nana bukak blog Maria, sebab nak tahu perkembangan di samping nak tengok aksi Maria yang bersahaja ni...lepas jumpa Maria di event Grooming Class bebaru ni, lagi la nana suka nak tahu mengenai Maria...u're so sweet dear :)
  • plus, skarang ni Maria dah ade buat video dengan Abang Ben..comel! :) suke tengok...keep up the good work!

2. Cik Epal yang chomel!
  • siapa rakan blogger yang tak kenal cikepal sila angkat tangan?? :) rasanya semua rakan blog kenal cik epal ni kan?cik epal pun dah penah masuk majalah, masuk tv...dan follower cik epal pun dah ramai :)
  • sebab dia comelll!!suke tengok video tutorial shawl cik epal kat youtube...

  • top model...siapa yang tak kenal Hanis Zalikha...cantik sangat, nana suka tengok gambar² kat blog post..Hanis suka post gambar² dan gambar² yang dia post kan cantik je .. :)
  • plus, mama Hanis ni pun cantik..model jugak rasanya..kalau nk tengok sape mama Hanis, boleh buka blog Hanis :)

  • suka jugak singgah blog Fatin sebab suka tengok gambar² Fatin yang cantik..especially bila Fatin jadi model untuk photoshoot...mesti ada kelainan dalam gambar² Fatin..
  • bakal doktor ni jugak pandai berfesyen, suka bila Fatin update gambar² dia dengan shawl² dan baju yang cantik...genius+cantik! :)

  • cantik kan?huhuhu semua blogger yang nana suka jenguk ni cantik² :) tapi tak  bermakna yang nana tak singgah tu tak cantik tau..semua orang cantik, Allah dah kurniakan kita cantik dari semua segi dan masing² ada kelebihan tersendiri :)
  • Cik Ain ni pun selalu update blog dia..paling suka bila tengok update Ain dengan tunang tersayang,so sweet..suka tengok gambar pre-wedding Ain+Tunang :)
  • Cik adik kecil molek ni antara salah seorang blogger yang tengah meningkat naik sekarang ni. Follower pun dah makin ramai, ramai yang minat cara penulisan Yuyu yang menarik dan so comel!
  • Yuyu ni pun comel sangat, pandai lukis² kartun ..hehehe
  • jom ramai² support Yuyu yang kiut ni.

  • famous blogger :)
  • cantik+menarik+tertarik!
  • fashionista..one of a trend setter (especially head band tu) macam² jenis Ayun pakai..but the thing is, semua yang Ayun pakai cantikk!
  • 'kembar' seiras Scha ..hehehe

  • hehehe sebenarnya, kak rina ni officemate nana..kak rina pun rajin update blog dia..paling suka bila kak rina update tempat makan yang menarik. kalo time takde idea tak tau nak g makan kat mana, terus singgah kat blog kak rina..hehe jangan marah kak... :P
  • lagi satu, kak rina ni suka melancong..macam² tempat kak rina dah pegi..so, kalo nk  cari idea nak gi melancong ke mana, boleh la jugak tanya kat kak rina :) mintak hampun kak, curi idea..hehe

  • hehehe siapa lagi kalau bukan tunang (mr.t) tersayang! tiap² hari jugak singgah kat blog mr.t ... :)
  • freelance graphic designer (boleh tempah company logo, design brochure, banner , bunting, kad  kahwin dll)
  • hik...promo sikit :p

  • my blog! eh, website...memane jela :)
  • sila abaikan budak kecik yang sebelah nana tu...sebenarnya rindu kat budak kecik tu..dah lama tak jumpa dia since dia dah berhenti kerja dan balik kampung...huhuhu i miss u mcjah!!



Kepada semua blogger di atas, nana memohon maaf dan ampun kerana tidak meminta kebenaran copy gambar kalian semua ye...ampun dan maaf dipinta...jika tak berkenan, sila la bg tau nana..nanti nana remove kan :)

15 comments:

NM02 said...

hahahahaha.... aku glakmer!!!!

tq sebab bagi link sekali

hyna.. said...

hehehe sesame kak ina:p

NM02 said...

ala.... letak la gambar lain... hehehe

nurul said...

alamakkk....terharunye..terharu sampai rasa nak gigit2 laptop sendiri.....rasa tak percaya boleh se'entry; dgn blogger gempak2 semuanya...

btw! thnks dear for the entry!! :)

hyna.. said...

sesame nurul ain...ala, ain pun ape kurangnye..ngetop jgk :)

Chempaka Sari said...

no 1 sampai 6 tu saya suka baca, tiap hari kot. kecuali hanis zalika lah.x minat sgt. hehe.


saya ada buat entry pasal kak ain. Jom singgah. die sgt sweet...

Chempaka Sari said...

kak ain sweet r geram tau.


eh bapa kali mau komen da..

Enuni Hanim said...

Hye, tumpang lalu kejap. Nk tumpang promote this blog, http://hijab-intrend.blogspot.com/

Kat sini ada byk shawls cantik. the latest is ada custom made shawls yg kami sendiri yang buat. Thanks ye. (:

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


shawlas said...

Shawls are nice but quite ago this design was introduced.. still looking trendy.

Dongdong Weng said...

20150505wengdongdong
jordan 3s
ray ban outlet
kate spade outlet
coach outlet store online
coach outlet
air jordan 11
oakley vault
michael kors
ray ban glasses
louis vuitton handbags
ray ban outlet
p90x workouts
tods shoes
burberry outlet online
celine outlet
louis vuitton handbags
coach factory outlet
burberry outlet online
michael kors outlet online
abercrombie
fitflop shoes
louis vuitton outlet
tory burch outlet
coach factory outlet
louis vuitton
ghd hair strighteners
christian louboutin shoes
ralph lauren polo shirts
coach outlet store online
coach outlet
ray ban outlet
coach outlet store online
michael kors outlet

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nike Free said...

nike air max tailwind 2009 nike air max 2012 review Nike Air Max LTD 2 black air max 97 womens nike air max 2009 sale nike air max 360 bb low air max 90 nike air max 90 air max 90 infrared air max 95 nike air max 95 cheap air max 95 air max 90 nike air max 90 air max 90 ice nike air max 90 infrared cheap air max 90 nike air max 90 sale nike air max 90 on sale 90 air max air max 95 nike air max 95 nike air max 95 360 nike air max 95 mens womens nike air max 95

Nike Free said...

Ugg Boots On Sale
Ugg Boots For Women
Uggs Boots
Ugg Boots Outlet
Ugg Boots For Men
Ugg Snow Boots - Ugg Australia,Uggs On Sale
Ugg Snow Boots,Ugg Australia,Uggs On Sale,Uggs Outlet,Uggs Boots
Be comfortable and trendy with our Ugg boots and slippers range. Available for mens, womens and kids in a variety of colours all at cheap prices - only at snowbootsoutletonlinesale.com
Uggs Boots On Sale
Ugg Boots Sale
Cheap Ugg Boots
Ugg Boots For Men
Ugg Boots On Sale
Ugg Boots Cheap
cheap ugg boots
ugg outlet
ugg store
ugg boots cheap
Ugg Store
Black Uggs
Cheap Uggs
cheap ugg boots

柯云 said...

2015-12-18keyun
canada goose sale
canada goose sale
nike free 5.0
oakley sunglasses
uggs outlet
louis vuitton purses
chanel handbags
louis vuitton bags
louis vuitton outlet
michael kors outlet
coach outlet
lebron james basketball shoes
marc jacobs outlet
uggs on sale
michael kors bags
mulberry uk
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
ugg outlet
oakley sunglasses
discount jordans
oakley outlet
michael kors outlet store
coach outlet store
louis vuitton purses
jordan shoes
ugg boots
ralph lauren outlet
ugg australia
tory burch
ralph lauren outlet
adidas original trainers
gucci handabgs
ugg outlet
p90x
nike air huarache
tory burch outlet online
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach factory outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy