Monday, April 4, 2011

Entri Laju²...post bergambar..

Salam sumeee....

dah bersawang gambar² dalam henfon ni, baru nk transfer ke p.c...hehe so kena buat entri laju² la..skali harung sume skali masuk..hehe sabor jelaa...

1. Khyra Arissa yang comel



ni anak ofismate a.k.a ex-housemate tunang saya..comel sangat baby ni...kecik² dh nampak cantik..mata nye bulat! cantikkk...

 
2. Teater Terima Kasih Cinta, 4 Mac 2011

dari kiri, Fara & Lela (ofismate yg 'sengal' hehe) dan paling kanan,kembar Lela

sebenarnye 4 Mac 2011 birthday tunang tersayang+genap sebulan pertunangan kami..so, to celebrate kami pegi tgk teater ni..bleh tahan jgk..ade orang nangis tgk teater ni..hehehe

3. Wedding Izzam + Jaja

huhuhu dh tak ingat tarikh ni...tp Selamat Pengantin Baru buat pasangan yg comel ni

hik..sempat lagi bergambar dengan bunting rekaan sendiri..hehe
utk maklumat lanjut, layari Mosumart Design

4. Sape ni??

hahahha...jangan marah ye tuan punye diri..saje je nk upload kat sini jugakk..hehehe

cantik spek tu..sape punye la tu..hehee

5. Mukhriz Mahathir?!

jangan terkejut yee...name baby ni Mukhriz Hanif Mahathir..kepada maknye, sila betulkan ejaan kalo tersilap..hehe comel tak?comel tak??comell kan...!!sori la sbb tak nampak muka mama nye yeee...sbb nk amik gamba baby je...mama nye leh jumpe tiap² hari kat opis..hehehee

2 comments:

Anonymous said...

name bapak tu ye....'MAHADZIR'

hyna.. said...

oopss!sori puan yuyu...sori en.det... :p

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy