Thursday, February 2, 2012

Shawl Polka Raihana

Assalamualaikum w.r.b.t..

Hai semua..dah lama nana tak update shawl. So kali ni nana nak update kan shawl terbaru yang nana rasa sangat cantik dan selesa dan dinamakan Shawl Polka Raihana bersempena dengan watak Ayu Raudhah dalam drama Gemersik Kalbu hihi almaklumla jadi pengikut setia cite ni tiap petang.  Jom order sekarang sebab nana buat promosi murah dengan harga yang termasuk kos pengeposan. So, kos pos adalah PERCUMA! :)

Dengan corak yang sangat sweet polka dot besar & kecil seperti gambar di bawah ni..



Shawl Polka Raihana (SPR)
Harga : RM 23
Material : Kain T-shirt 
Sangat selesa dan senang dipakai :)


Warna : Dark Grey, Code : SPR 01
Status : Sold to Nur Faizah



Warna : Merah Hati, Code : SPR 02
Status : Reserve to Nora



Warna : Light Purple, Code : SPR 03
Status : Sold to Nurul Hidayah



Warna : Shocking Pink, Code : SPR 04
Status : Reserve to Nora



Warna : Hijau, Code : SPR 05
Status : Available



Warna : Peach, Code : SPR 06
Status : Sold to Nurul Hasmiza



Warna : Hitam, Code : SPR 07
Status : Sold to Norsyafiqah Nabila



Warna : Purple, Code : SPR 08
Status : Sold to Sarah




Warna : Light Pink, Code : SPR 09
Status : Sold to Norsyafiqah Nabila



Warna : Hijau Lumut, Code : SPR 10
Status : Sold to Norfaiza



Cantik kan warna2 yang ada kat atas ni ! :) So tunggu apa lagi, sms kan Nana = 013-3750227 untuk pembelian @ tempahan :) tunggu reply dari nana untuk cek status samada tudung di atas masih available atau tak dan lepas tu pembayaran boleh dibuat. 

Pembayaran boleh dibuat ke akaun Maybank Wan Norhaina bt Wan Ab Razak 164294286566 atau CIMB Mohd Supian Mustapa 14740003789205. Selepas buat pembayaran, sms kan nana butiran pembayaran (tarikh, masa & jumlah) beserta nama & alamat untuk nana poskan ye :D

5 comments:

Cik mama said...

Cantilaa.. tp syria takder ker nana.. cik mama lebih suka pkai syria coz cepat main sarung jerr.. hehhe

hyna.. said...

@Cik mama aah, cantik sgt :) oo yeke..syria belum ade la cik mama..nnt kalo ade nana upload kan ye :)

gadisbibirseksi said...

nak jadi sponser x?
contest bulan mac nie?
http://gadisbibirseksi.blogspot.com

Dongdong Weng said...

20150505wengdogndong
oakley sunglasses wholesale
hollister clothing store
ray bans
jordan 11s
burberry sale
kate spade
mont blanc
chanel handbags
lebron james basketball shoes
christian louboutin
toms shoes
jordan 11 gamma blue
chanel uk
hollister co
michael kors outlet
jordan 6
burberry outlet
kate spade outlet
toms shoes
ray ban sungalss
coach factory outlet online
tory burch outlet
coach outlet
burberry outlet
celine outlet
fendi outlet
abercrombie
lebron james shoes
mont blanc pens
tory burch sale
ray ban outlet
lebron james shoes
cheap jerseys
tods outlet

Wenhao Guo said...

1guoguo1022
toms shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
lerbron james shoes
hollister
jordan 6
true religion outlet
louis vuitton
canada goose Jacket/Parka/Coats
uggs sale
ugg outlet
hermes birkin
uggs outlet
ralph lauren
Abercrombie And Fitch
christian louboutin shoes
kobe shoes
louis vuitton outlet
michael kors uk
michael kors outlet
gucci outlet
coach factory outlet
michael kors
coach outlet
michale kors outlet online
ugg boots on sale
uggs on sale
abercrombie
coach outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
true religion jeans
louis vuitton bags
canada goose outlet usa
michael kors outlet
canada goose outlet,canada goose jackets,canada goose online,canada goose sale
coach outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy