Saturday, February 18, 2012

Makeup untuk Porgram Hai-O di Menara PGRM

Assalamualaikum w.r.b.t...

Malam semalam geng Tya Adnan Makeup Team iaitu Cik Qu ajak nana untuk join mekap kat Menara PGRM. Memula tu tak tau untuk event ape, bila dah sampai baru tau rupanya untuk event Hai-O..ramai sangat orang yang hadiri program ni dan semuanya vogue2..huhuhu pada awalnya kami (nana, Cik Qu & Cik Nurul CNP) kena mekap10 orang..tapi oleh kerana tak cukup masa sebab ade sebahagian dari mereka yang sampai lewat, so kami sempat mekap 6 orang je..seorang MUA mekap 2 orang..so ni gambar nana nak share sikit :)

sebelum mekap 

mekap mata 

comel je dia ni.. 

kakak ni taknak mekap tebal+ taknak pakai bulu mata sebab pakai spek 

thanks kakak, kalau sudi jemput la saya lagi :) 

Jom tempah mekap dinner, photoshoot, bertunang, pernikahan, persandingan, dan lain2 lagi dengan nana..sms nana 
013-3750227 ye :)

0 comments:

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy