Sunday, February 19, 2012

Photoshoot @Taman Tasik Perdana- Part 1

Assalamualaikum w.r.b.t..

Hari minggu lepas (semalam je baru pon) takde buat apa2 kt rumah..so ajak suami keluar jalan2..malas nak gi soping complex sebab nanti menyakitkan mata dan menyakitkan hati sebab takleh nak soping..hehe almaklumla musim berjimat cermat :) sebab kalo dah sampai kt kedai nanti lagii banyak benda nak beli, tak cukup satu mesti dua tiga nya...hehehe

Pastu pikir punya pikir, ajak la suami @ partner @ besfren pegi ke Taman Tasik Perdana sebab saje2 gediks santai nak amik gamba atau photoshoot...tu yang tetiba berbaju kurung di hari minggu..hehe bukan sebab pegi kenduri hokey :) hehehehe lagi pun teringin nak pakai baju kurung sebab dah lame tak pakai sebab dah tak keje kan..hehe nampak sangat pakai bila gi keje je :P hehehhee

Yang Part 1 ni cuma gambar2 yang memanjang, yang melintang tunggu Part 2 nanti ye..banyak sangat gambar so takmo la upload terus sume, upload sikit2 je dulu...kepada korang yang tak tau nak gi mana hujung minggu boleh spend masa kat Taman Tasik Perdana ni sebab memang best..lagi2 kalau pegi beramai2 dengan keluarga & kawan2 :)

ni baru keluar rumah.... :)

baru sampai dh nak posing, yg penting Peace tetap ade!hehe 

gadis ayu...ayu ke??hehhe :P 

berlatarbelakang air pancut.. 

eikk...encik cameraman pun nak enterprame! :D 

pose ala2 muslimah ayu gituuuu hihi

di tepian tasik yang cantik  

props tambahan...aiskrim cornetto 

gambar curi di celah pokok 

stand straight 

cantik sangat kawasan ni 

muka dah penat huhuhuhu 

jom balikkkk!! :) 

Kepada yang tak suka tengok sila la jangan tengok ye..hehehe ini tunggu Part 2 plak nanti ye...thanks sebab sudi jugak tengok walaupun tak mau tengok..dan terima kasih kepada kameraman sebab sudi layan kerenah hehehe....mekap adalah hasil tangan saya sendiri ye..simple+nude mekap je :)

Jom Like FB Page Sakurashawl & Sentuhan Hyna Razak :)

5 comments:

are_lin@yu said...

wahh beznya jalan2 tgkp gmbar....;-)

einz said...

wah...omeynye...teringin gak nak kesana....tp belum rzki ag..huhu...kak minta sikit eskelim...heee...

Sakurashawl said...

@are_lin@yu best sangat! dh lame tak kuar jalan2 kt taman camni :)

Sakurashawl said...

@einz memang patut pegi pun kt taman tu yang..lagi2 kalo ngn family n kawan2..mmg best! eskelim dh abes :P hehehe

Da Shuai Guo said...

4guowenha0921
ray ban sunglasses online, http://www.raybansunglassesonline.us.com/
ralph lauren,polo ralph lauren,ralph lauren outlet,ralph lauren italia,ralph lauren sito ufficiale
dallas cowboys jersey, http://www.dallascowboysjersey.us/
nike air max, http://www.nikeairmaxshoes.org.uk/
adidas outlet, http://www.adidasoutletstore.us.com/
nhl jerseys, http://www.nhljerseys.us.com/
ferragamo shoes, http://www.ferragamo.eu.com/
michael kors handbags, http://www.michaelkorsusa.us/
mulberry uk, http://mulberryoutlet.outlet-store.co.uk/
steelers jerseys, http://www.pittsburghsteelersjersey.com/
wedding dresses uk, http://www.weddingdressesoutlet.co.uk/
chicago bears jerseys, http://www.chicagobearsjerseys.us/
toms outlet, http://www.toms.us.com/
nike air huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
louis vuitton outlet store, http://www.louisvuittonoutletstore.name/
true religion jeans outlet, http://www.truereligionjeansoutlets.us.com/
north face jackets, http://www.thenorthface.me/
louis vuitton outlet, http://www.louisvuitton.in.net/
pittsburgh steelers jersey, http://www.pittsburghsteelersjersey.com/
coach outlet online, http://www.coachoutletonline.in.net/
los angeles lakers jerseys, http://www.lakersjerseys.us/
lacoste shirts, http://www.polo-lacoste-shirts.fr/
supra shoes, http://www.suprashoes.us.com/
polo shirts, http://www.poloralphlaurenshirts.us.com/
hermes outlet, http://www.hermesbags.co.uk/
hollister shirts, http://www.hollistershirts.co.uk/
blackhawks jersey, http://www.chicagoblackhawksjersey.us/
michael kors outlet online, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy