Wednesday, January 11, 2012

Senarai Top 5 Finalis Anugerah Bintang Popular 2011

Assalamualaikum w.r.b.t..

Huhu agak terkejut nana dengan senarai top 5 finalis yang tercalon ke Anugerah Bintang Popular 2011 ni. Sebab semuanya hebat dan menyengat! Yang paling best, jejaka hangat idaman Malaya tetap ada! nak tau sape? jom tengok kat bawah ni...

Penyanyi Lelaki Popular:
1 – Faizal Tahir
2 – Anuar Zain
3 – Aizat
4 – Hafiz
5 – Black

Penyanyi Wanita Popular:
1 – Najwa Latif
2 – Yuna
3 – Stacy
4 – Alyah
5 – Shila Amzah

Artis Duo / Berkumpulan Popular:
1 – 6ixth Sense
2 – Jaclyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah
3 – Meet Uncle Hussain/Hazama
4 – Bunkface
5 – Forteen

Artis Baru Lelaki Popular:
1 – Johan Ariff As’ari
2 – Hazama
3 – Awi Rafael
4 – Aeril Zafrel
5 – Beto Khusyairi

Artis Baru Wanita Popular:
1 – Tasha Shilla
2 – Najwa Latif
3 – Neelofa
4 – Nur Fathia
5 – Izara Aishah

Pelakon Filem Lelaki Popular:
1 – Aaron Aziz
2 – Shaheizy Sam
3 – Adi Putra
4 – Syamsul Yusof
5 – Bront Palarae

Pelakon Filem Wanita Popular:
1 – Lisa Surihani
2 – Maya Karin
3 – Diana Danielle
4 – Yana Samsudin
5 – Eja

Pelakon TV Lelaki Popular:
1 – Aaron Aziz
2 – Adi Putra
3 – Remy Ishak
4 – Fizz Fairuz
5 – Fauzi Nawawi

Pelakon TV Wanita Popular:
1 – Fasha Sandha
2 – Tizz Zaqyah
3 – Scha Alyahya
4 – Nora Danish
5 – Rozita Che Wan

Artis Komedi Lelaki Popular:
1 – Zizan Razak
2 – Johan
3 – Nabil
4 – Along Cham
5 – Afdlin Shauki

Artis Komedi Wanita Popular:
1 – Noorkhiriah
2 – Sharifah Shahira
3 – Didie Alias
4 – Kenchana Dewi
5 – Alliza Abdullah @ Enot

Pengacara TV Lelaki Popular:
1 – Aznil Nawawi
2 – Faizal Ismail
3 – Ally Iskandar
4 – Awal Ashaari
5 – Zizan Razak

Pengacara TV Wanita Popular:
1 – Fara Fauzana
2 – Cheryl Samad
3 – Sharifah Shahira
4 – Raja Azura
5 – Nurul Syuhada

Penyampai Radio Lelaki Popular:
1 – Faizal Ismail
2 – Aznil Nawawi
3 – AG
4 – Halim Othman
5 – Khairil Rashid @ Krill

Penyampai Radio Wanita Popular:
1 – Fara Fauzana
2 – Linda Onn
3 – Raja Azura
4 – Abby Fana
5 – Sharifah Shahira

Terkejut tak?? Abg Anuar Zain tetap ada dalam senarai..nana tetap akan sokong abg nuar..hehe banyak jugak muka baru yang tercalon kali ni..antaranya Johan Asaari, Najwa Latiff, Izara Aishah dan lain² lagi. Jom layan gambar pulak, jangan pulak ade yang takleh tido malam ni sebab tengok gambar² yang hot ni ye :) hehehe

Awal Ashaari yang tetap kemas dan bergaya

Fasha..cantiknyeeee

Zizangg!!! u rowkk babe

Abg Zikir!! hehe Adi Putra yang hensem & macho

Gambar dan info di atas adalah sumber dari blog Budiey.Com. Untuk maklumat lebih lagi dan tengok lagi gambar lain boleh singgah di blog Abg Budiey :)
Jom Like di Page Sakurashawl.Com dan Follow blog ni ye ! :)

0 comments:

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy