Friday, January 20, 2012

Segmen : Jom Tambah Follower

Assalamualaikum w.r.b.t.. dan salam pagi minggu korang semua! :)



Harini bangun awal sikit, walopun suami tak keje tapi tetap kena bangun awal sebab program harini nak pegi ke rumah sepupu yang buat majlis tahlil & house warming..so kena la bangun awal kan nk siapkan rumah dan jugak siapkan diri..hamboi bajet nak siap lelame la tu :P hehehe

So, tanpa melengahkan masa terus bukak pc jugak pepagi memandangkan mata sangatlah tidak mengantok dan terus melayan blog² dan terjumpa satu segmen yang dah lame sangat nana tak join. Apalagi, terus buat entri memandangkan sudah beberapa hari tak buat entri..

Senang je nk join segmen ni, korang kena ikut ape yang nana buat:

  • First korang kena la follow blog Haris Kaito
  • 2nd, kena buat 1 entri bertajuk Jom Tambah Follower
  • 3rd copy banner kt atas pastu letakkan kt dalam entri macam nana buat ni :)
  • yang wajib jugak mestila kena letak link segmen ni dari blog Haris Kaito http://hariskaito.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html
  • tak perlu tag sesape! hehe lagi la senang
  • pastu link kan entri korang ni ke segmen Haris Kaito tu..

Senang kan!! So apa tunggu lagi , jom cepat join sebelum tuan tanah tutup segmen ni..hhehe

Jom Like FB Page Sakurashawl.Com :)

11 comments:

Queen of Love said...

nice blog...sudah follow awk..jom follow sy blik :)

Ariena Hisham said...

Hi. Saya datang dari segmen yang sama. And saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya pula. Thank you :)

Link: http://nurulariena.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

Sakurashawl said...

@Queen of Love tq dear..dh follow awk balik :)

Sakurashawl said...

@Ariena Hisham thanks dear...dh follow awk balik :)

fa said...

singgah sini n follow :)

http://mylife-fa.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Wanieys Hashim said...

Wanieys dtg dr segmen sama
Follow awak^^
Salam perkenalan
Jom ke blog wanieys^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower_18.html

puteri nur afiqah said...

hi...
singgah dri segmen yg sama ^_^
sudah follow...
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

story about me said...

done follow u .... follow me back k

http://leeyablogger.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

MyCherita said...

maaf lambat follow blog anda.. saya dah tunai kan janji saya.. salam perkenalan dari mycherita.. :)

Diera Tekikushika said...

hari ni jalan2 kat blog awak, salam perkenalan, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)

Wenhao Guo said...

3guoguo1022
jordan shoes
celine handbags
ralph lauren
ugg boots clearance
ugg boots
canada goose outlet
michael kors handbags
michael kors outlet
cheap ugg boots
louis vuitton handbags
coach factory outlet
louis vuitton
ugg boots store
oakley sunglasses wholesale
ugg boots for women
Canada Goose Jackets/Coats And Parka Online
michael kors outlet
coach factory outlet
cheap nfl jerseys
coach outlet canada
canada goose jackets
michael kors handbags
coach factory outlet
louis vuitton handbags
jordan 4
michael kors handbags
louis vuitton handbags
tory burch outlet
louis vuitton outlet
jordan 3
michael kors handbags
michael kors handbags
ugg boots wholesale
louis vuitton outlet
michael kors bag
louis vuitton handbags
louis vuitton
michael kors outlet
coach outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy