Monday, June 27, 2011

Ok ke tak ok?hik...tetiba jadi model pengantin Azue Bridal

Assalamualaikum..w.r.b.t...

Agak2 boleh ke jadi model?hihihihi...

PENGUMUMAN!!- KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MENCARI MODEL SAMBILAN BOLEHLAH TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH.

hehehehhe banyakla modelnye...al-kisahnye, last week nana n en.tunang serta housemte temankan adik angkat nana (Daus & Salina) yang bakal melangsungkan perkahwinan lepas raya ni iaitu pada bulan September. Memula hajat cuma nak tengok dorang try baju pengantin di samping nengok2 kot ade yang berkenan ke....

Tengok punye tengok, adela 1 pasang ni yg nana rasa macam cantik la jugak..tapi en.tunang ni susah sikit nak berkenan sebab dia taknak yang kaler terang2 ni..hehehe pastu, apa lagi.kami pun try la baju yang cantik tu...wahhh!dah rasa macam kitorang plak yang nak kawen! hahhahaa...so..layannnzzz!!


ehem ehemmm!! macam pahlawan melayu tak?hehe jangan marah ye,ni la model lelaki tahun 2011 .heehe



alamak, camane boleh terkulup plak tudung tu.huhu tak best! tak best! macam dah duduk bersanding dah sorang tu..hehe


cantik jugak kan baju ni? any comments??dialu- alukan.. :)


haaaa!!dh datang dh senget kami.hehehe


cantik tak baju kat patung tu?cantik kan? ni la yang menjadi pilihan adik angkat nana dan pasangannya 



cantik tak baju biru ni?cantik jugak kan? tak sempat nak try aritu ;p


yang hitam ni pun cantik, masa mula-mula masuk butik Azue Bridal tu, baju ni la yang menangkap mata nana..tp warna hitam, ermmm macam tak sesuai je kan :)


thanks to my housemate yang sudi temankan kami sampai ke Bangi..hehehe


Kepada yang berminat nak tengok baju-baju pengantin kat atas ni boleh la ke butik pengantin Azue Bridal di Bandar Baru Bangi sebelah McDonald. Wah, iklan free je ni..hehhee

Ok tak, ada sesiapa ada cadangan butik2 yang cantik dan menawarkan harga yang berpatutan tak?nana takmo la yang mahal2..bersederahana je :) kalo ade leh inbox nana hynarazak@gmail.com atau tinggalkan komen je kat bawah ni ye.Kami nk sewa baju pengantin je sebab pelamin dan lain2 semua sewa di kampung nana di Terengganu. Komen dialu2kan ye :)


10 comments:

aznee said...

wah dlm diam nana jd model..hahahahaha.. nana nk sewa bj pengantin? ha..nt kite gtalk eh.. ;)

Sakura said...

hahaha mane ade jadi model azne..tu saje fitting baju nk cari baju utk kenduri nnt..tak jmpe lg yg berkenan..huhu

Liyana said...

mhal tak sewa bju kt azue bridal?

Liyana said...

mhal tak sewa bju kt azue bridal?

Liyana said...

mhal tak sewa bju kt azue bridal?

Liyana said...

mhal tak sewa bju kt azue bridal?

Nike Free said...

white air max 2015 nike air max 2015 running shoes nike max air 2015 nike air max tailwind 4 nike air max tailwind 2010 nike air max 2012 black air max ltd 2 air max 97 nike womens air max 2009 nike 360 air max air max 90 nike air max 90 red air max 90 air max 95 nike air max 95 nike air max 95 dyn fw air max 90 nike air max 90 air max 90 infrared womens air max 90 womens nike air max 90 nike air max 90 ice red new nike air max 90 nike air max 90 vt premium air max 95 nike air max 95 nike air max 95 360

Wenhao Guo said...

1guoguo1022
toms shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
lerbron james shoes
hollister
jordan 6
true religion outlet
louis vuitton
canada goose Jacket/Parka/Coats
uggs sale
ugg outlet
hermes birkin
uggs outlet
ralph lauren
Abercrombie And Fitch
christian louboutin shoes
kobe shoes
louis vuitton outlet
michael kors uk
michael kors outlet
gucci outlet
coach factory outlet
michael kors
coach outlet
michale kors outlet online
ugg boots on sale
uggs on sale
abercrombie
coach outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
true religion jeans
louis vuitton bags
canada goose outlet usa
michael kors outlet
canada goose outlet,canada goose jackets,canada goose online,canada goose sale
coach outlet

mmjiaxin said...

converse shoes
swarovski crystal
cheap nfl jersey
true religion canada
coach handbags outlet
michael kors handbags clearance
moncler outlet store
abercrombie and fitch
cleveland cavaliers
ugg boots clearance,ugg australia,uggs on sale,ugg slippers,uggs boots,uggs outlet,ugg boots,ugg,uggs
karen millen uk
michael kors outlet online
abercrombie and fitch
ralph lauren outlet
true religion jeans outlet
michael kors outlet
lululemon pants
vans shoes
beats by dre
philadelphia eagles
mm1119

柯云 said...

2015-12-18keyun
canada goose sale
canada goose sale
nike free 5.0
oakley sunglasses
uggs outlet
louis vuitton purses
chanel handbags
louis vuitton bags
louis vuitton outlet
michael kors outlet
coach outlet
lebron james basketball shoes
marc jacobs outlet
uggs on sale
michael kors bags
mulberry uk
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
ugg outlet
oakley sunglasses
discount jordans
oakley outlet
michael kors outlet store
coach outlet store
louis vuitton purses
jordan shoes
ugg boots
ralph lauren outlet
ugg australia
tory burch
ralph lauren outlet
adidas original trainers
gucci handabgs
ugg outlet
p90x
nike air huarache
tory burch outlet online
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach factory outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy