Monday, June 20, 2011

haaaaa.... semputttttttt!!! dalam rancangan "Manisnya Kurma Ini" dalam Maharaja Lawak Minggu ke-12

Assalamualaikum w.r.b.t....







Sedar tak sedar, rancangan Maharaja Lawak dah hampir sampai ke penghujungnya tidak lama lagi. Nana pun dah lama tak dapat tengok rancangan ni secara live. Kalau nak tengok, nana bukak Youtube je :)



 

Yang best, minggu ke -12 baru² ini Kumpulan Sepah telah mengadakan persembahan yang sangat best! Siap dapat standing ovation dari crowd! Memang hebat sangat! Curlass gituuu! hehehe



 

So, pada sesiapa yang belum lagi menonton persembahan Sepah ini, boleh search dan tengok je kat Youtube. sorila takleh nk masukkan kat sini atas sebab yang tak dapat dielakkan :D






Wassalammm...
 
 
 
 
 
"haaaaaaaaaaaa.... semmpuuuuutttttttt!!"

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy