Thursday, December 16, 2010

Maria Elena...??sape tuuu...

hmmm....post kali ni agak pelik...tak penah² nk post pasal seseorang tp kali ni je..for the first timeee,ever...suke sangat tgk kat dia ni...sbb..

dia comel sgttt!...dia cute....she's awesome...huhu singgah sana sini blog sume cite pasal dia..sampaikan yuna pun ikut style dia pakai tudung..hebatttt! :) maria elena nii cantik sangatt...kalo tgk video dia mesti tergelak sbb dia kelakar+tak kontrol cun..mcm² memek muka dia..but still dia nampak cantiiiikkk...seriously...!

nk kenal tak?ni gambar dia,sorry dear i tak mintak izin u tp i curi kat blog u..sbb u comel sgtt!

cantikkkk kannn??? dh ckp dahhhh....nk letak tutorial video yg dia buat tapi tak retii..so sesape nk tgk leh bkk blog maria http://peliks.blogspot.com/ ni...

~~hmmm teringin nk pakai tudung mcm maria..sesuai ke?esok nk pi jalan tar la..cari tudung baru :p hehee

8 comments:

khadijah ahmad said...

cntik kan dia..and gila2..suka tgk dia:))

Sakura said...

kan??same la kitee :)

me | is | aku said...

cantik & cooolllllll =)

Sakura said...

OMG...maria dh letak link kat sakura shawl kat www.peliks.blogspot.com...thanks dear!!arini senyum smpi ke telingaaaaa.... :D

shila shahila said...

i like her too. gorgeous and rockkkk! ;)

izyan al-za'im said...

nana, yan jumpa link blog nana kat maria nye blog. yan pon ske tgk style die. cool jer kn :)

Sakura said...

a'ah yan..dia rilek je kan..slumber je..suka tgk video2 yg dia post..ooo yan pun lyn blog maria gak ekk..hehe jum meriahkan maria helena blog :)

izyan al-za'im said...

bukan takat si maria je. mn2 je blog pemakai hijab yg gojes2, sume yan layan. especially hana tajima! suke!!

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy