Monday, December 20, 2010

Kenanganku Sebagai Blogger

1. Segmen abg ben kembali laagiiiii. :D
ni dia header yang sentiasa menghiasi kebanyakan blogger yang aktif bersama abg ben..hehe

2. Tarikh lahir blog: aiyakkk...manyak lamaa..sudah lupa laa...tapi thn lepas laaa

3. Punca kelahiran blog: mula² mcm tak paham jgk cara blog ni berfungsi pastu pikir macam nape mesti nk cite kat sume orang???hehe pastu bila dh tgk kawan² dan boleh dapatkan macam² ilmu tru blogging ni,since that la nana start berblogging..hehe

4. Orang pertama yang jadi follower anda: hehe mestila diri sendiri :)

5. Entri pertama anda sebagai blogger: Shawl Julai (promosi pembukaan sakurashawl) hehe

6. Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits: New Updates.January Collection

7. Blogger pertama yang anda jumpa: hehe yg jmpe? yg ni http://rekagrafikmosumart.blogspot.com/

8. Blog yg anda minat: banyakkk wooo...leh buat list tak?hehe

** maria elena yg hott! :D

** pereka grafik yang handal lagi bijaksana ;)

** si cantik dan stylo fatin liyana, bakal doktor tau

** nurul ain , suka sangat tgk sbb dia cantikk :)

** abg ben ashaari

** jurumekap yang comel dan marvellous, sara

** kak hanis zalikha yang jelita

huhu banyak lagi ni...tak tersenarai kat sini..huhuhu

9. Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger:

10. Ceritakan kenanan pahit anda sebagai seorang blogger: alhamdulillah setakat ni belum ada yang pahit,sumenye manis²...

11. Impian anda terhadap blog anda: hmmm...impian??mungkin nk ramai kawan² dan boleh jadikan blogging ni sebagai tempat untuk mengisi masa lapang, menambah ramai kenalan dan jgk utk berkongsi info :)

yeayyy!! done! :)

6 comments:

nurul said...

thnks dear

Sakura said...

hi nurul ain..sesame :D

Dongdong Weng said...

20150505wengdongdong
insanity workout
cheap toms
louis vuitton outlet
rolex watches outlet
prada outlet
louis vuitton outlet stores
tory burch outlet
marc jacobs
michael kors uk
kate spade
michael kors outlet
louis vuitton outlet
michael kors
oakley sunglasses
michael kors watches
kate spade outlet
adidas shoes
coach factory outlet
coach canada outlet
kate spade handbags
coach outlet store online
coco chanel
ray ban sunglasses
oakley sunglasses cheap
louis vuitton
louis vuitton handbags
michael kors outlet
celine
coach factory outlet online
hermes
jordan 6 cigar
chanel bags
jordan 11
cheap jordans
true religion jeans

chenlili said...

michael kors outlet online
coach handbags
north face
canada goose sale
cheap mlb jerseys
red bottom shoes
nike store uk
canada goose outlet
ugg outlet store
ray ban sunglasses
201712.27chenjinyan

raybanoutlet001 said...

ferragamo outlet
mlb jerseys
patriots jerseys
steelers jerseys
red bottom shoes
jets jersey
miami heat
christian louboutin shoes
coach outlet online
seattle seahawks jerseys

Obat Usus Buntu Tanpa Operasi said...

Very interesting article, thank you for sharing. I also want to share the following health articles, God willing, useful. Thank you :)

Cara Menghilangkan Kelenjar Tiroid
Cara Mengatasi Sembelit atau Konstipasi
Obat Iritasi Mata Karena Softlens
Obat Kelenjar Getah Bening Menahun
Obat Koreng Menahun
Obat Alami Katarak tanpa Operasi

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy