Friday, December 10, 2010

AIKKK..NAPE BAJU PLAK??APAKAH??

SALAM SUME...

haii...msti ade yang terkejut tetiba tgk ade baju plak ni...
**apakah??
**kenapah??
**betulkah??

hehehe betul la ni sakurashawl...sila jgn tukar channel anda ye..sebenarnye ni baju adik nana (dia berniaga baju time raye tahun lepas)...so ade balance dia mintak tolong jualkan...baju ni memang baru lagi tau..memang tak pakai (ada yg ada price tag tak tertanggal pun lagi)...

so adik mintak tolong jual murah je abiskan..kalo ikutkan time raye tu dia jual harga dua kali ganda dari yg nana jual ni..cuma sbb dh setahun dan mungkin sbb nk abiskan je sbb baju dh setahun dia simpan dalam beg camtu je...then nana jual murah jela...harga ni dah termasuk posting cost tau...

so tak pyh tanye berape harga penghantaran sbb dh termasuk..murah kan!! so ape lagi..cepat² tau!ade sikit je lagi ni...contact nana 013-3750227 atau 012-9240853.











0 comments:

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy