Thursday, December 23, 2010

CIKGU SHIDA ADE BLOG??

...sape tak kenal ngan Cikgu Shida Dari Parit niii??daripada dunia youtube pastu ke facebook, skarang dah ke dunia blogg!! hebat la Cikgu Shida ni..follower dia pun makin lama makin bertambah..glamer pun dh ngalahkan artis sampaikan kalo tak silap ade masuk Melodi lagi arituu..huhuhu sape² yg nk tgk video Cikgu Shida ni, leh bkk je Youtube pastu search je Cikgu Shida,mesti ade kuar berderet video²..


~~gambar amik dari blog Cikgu Shida (untuk sape² yang tak kenal, ni la Cikgu Shida)

nk terjah blog dia, klik ni http://cikshidadariparitmimingartvideos.blogspot.com/

6 comments:

chittysarah said...

xbape suke cikgu shida nie


tapi membe suke plak
=.='
biar jela~~

Miss Yaty said...

lawak betul tgk video cikgu shida..hihi

Sakura said...

hehehe mcm2..ade yg suka,ade yg tak suke...

Wenhao Guo said...

3guoguo1022
jordan shoes
celine handbags
ralph lauren
ugg boots clearance
ugg boots
canada goose outlet
michael kors handbags
michael kors outlet
cheap ugg boots
louis vuitton handbags
coach factory outlet
louis vuitton
ugg boots store
oakley sunglasses wholesale
ugg boots for women
Canada Goose Jackets/Coats And Parka Online
michael kors outlet
coach factory outlet
cheap nfl jerseys
coach outlet canada
canada goose jackets
michael kors handbags
coach factory outlet
louis vuitton handbags
jordan 4
michael kors handbags
louis vuitton handbags
tory burch outlet
louis vuitton outlet
jordan 3
michael kors handbags
michael kors handbags
ugg boots wholesale
louis vuitton outlet
michael kors bag
louis vuitton handbags
louis vuitton
michael kors outlet
coach outlet

chenmeinv0 said...

coach outlet online
nike air force
nike air max
michael kors
ferragamo
nike air max
ugg
nike clothing
nike air
nike air max
2018.1.27xukaimin

raybanoutlet001 said...

polo ralph lauren
lacoste polo
vikings jerseys
raiders jerseys
nike air huarache
polo ralph lauren
adidas yeezy
ralph lauren outlet
san antonio spurs jerseys
oakley sunglasses

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy