Tuesday, March 13, 2012

Trial Makeup Nurul Hidayah & Nor Faizah, Kuala Lumpur

Asslamualaikum...w.r.b.t..

Rasa macam lama sangat nana tak update padahal baru seminggu kot..hehe lately agak busy dan nana tak sempat nak buat post baru..hari ni baru dapat betul-betul duduk depan pc ni ngadap gambar-gambar yang ada dan layan blog-blog lain..

Weekend bebaru ni balik kampung husband nana sebab ada kenduri kat kampung dia..dengan tak semena-mena husband nana dilantik oleh tuan punya kenduri tu untuk jadi cameraman bagi wedding anak dia. bidan terjun huhuhuu...yang paling best, nana pun kena jadi mak andam bidan terjun..tapi macam hasil tak berapa memuaskan sebab 'banyak tangan' yang handle..masa nana sampai tu pengantin dah siap mekap cuma nak pakai bulu mata je sebab dorang takde gam bulu mata..pastu nana pakai kan bulu mata, tacap sikit-sikit apa yang patut dan pakaikan tudung dan veil pengantin..huhu rasa macam hari 'bidan terjun' sedunia je..hehe

seb baik den ade gam bulu mata tu :)

 mak andam bidan terjun

makan timeeeee!! 

 Ok, berbalik pada tajuk di atas..masa nak balik ke KL nana ajak la adik² ipar yang dalam gambar kat atas ni ikut balik KL sebab skarang kan cuti sekolah..so bawak la dorang ikut balik...pastu apa lagi, time nak 'kerjakan' dorang laaaa.hehehe lagi la dorang suka kena jadi model mekap² ni...

Nurul Hidayah

Nor Faizah



Nak tengok lebih lagi gambar mekap-mekap nana ni boleh tengok di Fb page Sentuhan Hyna Razak & jangan lupa LIKE di page tu jugak tau :) untuk tempahan mekap bertunang, nikah, bersanding, photoshoot, dinner dan lain-lain lagi boleh sms nana 013-3750227..

Tudung yg pola dot cantik tu nana beli dari blog Fara, Simplypurple-mummy..cantik sangat tudung yang dia jual ni..kain chiffon,sangat ringan dan lembut..Jom singgah di blog Fara untuk tengok tudung² yang cantik :)

7 comments:

Fara said...

Ermm...Hyna Razak, cantikk u mekap adik2 ipar u..nmpk natural sgt..ermm byk improvement..fara x tahu psl mekap ni tp bile tgk nmpk cantik jerk..Cayunk..cayunk Hyna Razak..

Fara said...

Ohya lg satu..Cantik sangat la TUDUNG yang u pakai tu..sesuai sgt ngan u..Thanks sebab beli dari fara..Siap Promote tu..Thanks jugak ye yang..Jom Uolls singgah ke Blog fara cuci mata tgk Hyna Razak dari Sakura Shawl jadi model fara kali ni.
http://simplypurple-mummy.blogspot.com/2012/03/tudung-double-layer-ameera.html

Sakurashawl said...

@Fara

wahhh tenkiu² fara..hehe sudi baca dan komen..mmg cantik pun tdung tu..dengan warna² yang cantik..

ronggenglela said...

nana....nk tgk muka penganti tuuu...alahai tak nampak la..hehehhe

Dongdong Weng said...

20150505wengdogndong
oakley sunglasses wholesale
hollister clothing store
ray bans
jordan 11s
burberry sale
kate spade
mont blanc
chanel handbags
lebron james basketball shoes
christian louboutin
toms shoes
jordan 11 gamma blue
chanel uk
hollister co
michael kors outlet
jordan 6
burberry outlet
kate spade outlet
toms shoes
ray ban sungalss
coach factory outlet online
tory burch outlet
coach outlet
burberry outlet
celine outlet
fendi outlet
abercrombie
lebron james shoes
mont blanc pens
tory burch sale
ray ban outlet
lebron james shoes
cheap jerseys
tods outlet

Nike Free said...

coach handbag sale 2014 coach cheap handbags free shipping coach wallet brown leather coach discount bag cheap coach outlet store online coach bag online cheetah coach shoes coach swingpack purses coach kristin handbag coach online shopping sale coach outlet store new york all coach handbags coach wallets outlet online coach purses outlet store online coach leather madison macy s coach sale red michael kors handbag outlets michael kors michael kors totes bags michael kors outlet washington michael kors on sale handbags michael kors kingsbury michael kors chain michael kors black and white michael by michael kors handbags

柯云 said...

2015-12-18keyun
canada goose sale
canada goose sale
nike free 5.0
oakley sunglasses
uggs outlet
louis vuitton purses
chanel handbags
louis vuitton bags
louis vuitton outlet
michael kors outlet
coach outlet
lebron james basketball shoes
marc jacobs outlet
uggs on sale
michael kors bags
mulberry uk
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
ugg outlet
oakley sunglasses
discount jordans
oakley outlet
michael kors outlet store
coach outlet store
louis vuitton purses
jordan shoes
ugg boots
ralph lauren outlet
ugg australia
tory burch
ralph lauren outlet
adidas original trainers
gucci handabgs
ugg outlet
p90x
nike air huarache
tory burch outlet online
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach factory outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy