Wednesday, March 21, 2012

Happy Birthday Zara Zulaikha

Assalamualaikum w.r.b.t..

Bangun harini dengan mood yang agak ceria terus bukak lappy..hehe teringat2 lagi baby comel yang menyambut birthday pertama hari Ahad baru-baru ni..happy birthday ye Zara Zulaikha. Zara ni anak salah seorang sahabat baik nana dari universiti lagi, Nani :)

Thanks Nani sebab sudi jemput nana dan suami ke majlis harijadi Zara :) so kat sini nk share beberapa keping gambar Zara Zulaikha yang comel lagi lincah..jom layan

haruslah saya yang posing dulu..hehehe

me with nani..huhuhu besarnya saya 

tu dia birthday girl.hehe sori gambar agak kabur sbb zara duk kat luar, kami kt dalam..dihalang oleh cermin sliding door.tu yang nampak blurr tu... :) 

comel sangat kek ni.warna warni..sempat jugak makan.. 

comel kan! bulat matanya 

nampak je kamera :D 

hik...sila abaikan muka saya yang tembam 

muka dah dapat  teh tarik ..kikiki

7 comments:

are_lin@yu said...

Sweet..happy birhday utk bby girlz..hehe

Sakurashawl said...

@are_lin@yu time kasih dear :)

Sue-Rya Qistina said...

so sweet la gegurl tu..
happy birthday syg..
semoga dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yg baik dan dimurahkan rezeki..amin :)

Sakurashawl said...

@Sue-Rya Qistina mmg sangat sweet sue ,dan petah :) amin..thanks sue atas doa utk zara zulaikha :)

Cik mama said...

hapi birthdy kat sweet baby tu.. muaahhh

Mosum Art Design said...

@Cik mama tq to aunty cik mama :)

Wenhao Guo said...

3guoguo1022
jordan shoes
celine handbags
ralph lauren
ugg boots clearance
ugg boots
canada goose outlet
michael kors handbags
michael kors outlet
cheap ugg boots
louis vuitton handbags
coach factory outlet
louis vuitton
ugg boots store
oakley sunglasses wholesale
ugg boots for women
Canada Goose Jackets/Coats And Parka Online
michael kors outlet
coach factory outlet
cheap nfl jerseys
coach outlet canada
canada goose jackets
michael kors handbags
coach factory outlet
louis vuitton handbags
jordan 4
michael kors handbags
louis vuitton handbags
tory burch outlet
louis vuitton outlet
jordan 3
michael kors handbags
michael kors handbags
ugg boots wholesale
louis vuitton outlet
michael kors bag
louis vuitton handbags
louis vuitton
michael kors outlet
coach outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy