Monday, March 26, 2012

Mekap untuk Program Adik dan Al-Quran TV9

Assalamualaikum w.r.b.t..

Alhamdulillah baru-baru ni nana diberi peluang oleh salah seorang MUA yang sekarang sedang meningkat naik iaitu Sue Hashim untuk mekap adik-adik dalam program Adik dan Al-Quran TV9 termasuk jugak Ustaz Zamri. Thanks Sue kerana memberi peluang yang amat berharga untuk Nana dan kawan Nana, Athin..

Rakaman program ini diadakan di Studio NTV7 di Glenmarie..huhu agak terperosok jugak la studio ni. Nak cari memang susah, huhu dah la pegi sorang je time tu tp alhamdulillah dapat tiba kat studio tu pada waktu yang telah ditetapkan...

Adik-adik yang join program ni sangat-sangatlah peramah dan baik, termasuk jugak Ustaz Zamri. Dapat pengalaman yang sangat berharga, boleh tengok camane proses recording program ni diadakan jugak..dalam 1 hari tu,dorang dah shoot untuk 9 episod..mana tak nye,dari awal pagi sampai petang..kami pun  kena la tunggu jugak dari pagi sampai petang..hehee

bersama adik2 muslimat yang nana mekap..baik sgt adik-adik ni semua :)

Athin dan adik yang dimekapkan 

tengah tengok rakaman dijalankan 

Tu dia set Adik & Al-Quran 

nak bergambar jugak la kat sini hehehe 

Athin pun nak jugakkk..hehhee 

Baru sempat amik time mekap sesi petang 

 Athin mekap kan Ustaz Zamri,huhu nana mekap tak sempat amik gambar

hehhee... 

Posing dalam makeup-room

Kenangan bersama adik-adik muslimin,tgk tu bergambar pun Quran ade kat tangan lagi 

Adik Saad yang comel :) 

5 comments:

Sue-Rya Qistina said...

mak aih..ustaz zamri pakai bedak, bertmbh2 putih la dia..haha

Anonymous said...

saya minat sangat tengok adik sa'ad ni.. sampai cakapkat mulut kat husband, nak bermenantukan adik sa'ad ni laa.. berkenan.. comel, bersopans antun dan beragama :)

Meiqing Xu said...

1591meiqing
gucci handbags
celine outlet
tod's shoes
nike running shoes
burberry scarf
tory burch outlet online
michael kors outlet
nike sb shoes
michael kors
michael kors handbags
ralph lauren
michael kors outlet online
coach factorty outlet
gucci shoes
louis vuitton
timberland boots
oakley sunglasses
cheap uggs
nike free runs
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
jordan 6 cigar
prada shoes
oakley sunglasses
coach outlet
tommy hilfiger outlet
coach factory outlet
air max 90
oakley vault
oakley sunglasses
fitflops clearance
michael kors
toms shoes
coach factory outlet
cheap uggs
louis vuitton handbags

Nike Free said...

nike factory nike factory outlet nike clearance store nike sale nike outlet store wholesale nike shoes cheap jordans cheap jordan shoes cheap jordans for sale jordans for sale retro jordans for sale wholesale jordans jordans for sale cheap jordans for sale jordan shoes for sale jordan 13 for sale jordan 11 for sale authentic jordans for sale new jordans new jordans 2015 new jordan shoes the new jordans new jordan release new release jordans nike air max air max nike air max 2014 air max 95 nike air max 90 Air Max 2013

Wenhao Guo said...

3guoguo1022
jordan shoes
celine handbags
ralph lauren
ugg boots clearance
ugg boots
canada goose outlet
michael kors handbags
michael kors outlet
cheap ugg boots
louis vuitton handbags
coach factory outlet
louis vuitton
ugg boots store
oakley sunglasses wholesale
ugg boots for women
Canada Goose Jackets/Coats And Parka Online
michael kors outlet
coach factory outlet
cheap nfl jerseys
coach outlet canada
canada goose jackets
michael kors handbags
coach factory outlet
louis vuitton handbags
jordan 4
michael kors handbags
louis vuitton handbags
tory burch outlet
louis vuitton outlet
jordan 3
michael kors handbags
michael kors handbags
ugg boots wholesale
louis vuitton outlet
michael kors bag
louis vuitton handbags
louis vuitton
michael kors outlet
coach outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy