Sunday, July 8, 2012

Mekapkan Blogger Yuyu Zulaikha dan Nurul Ain

Assalamualaikum..w.r.b.t.

Alhamdulillah, hari Khamis bebaru ni nana dapat dua jemputan untuk mekapkan dua blogger pemes yang cantik dan comel lagi dikenali ramai iaitu Nurul Ain dan juga Yuyu Zulaikha..petang selepas nana selesai bertugas di booth Everlynn di Putrajaya, dapat whatsapp msj dari kesayangan nana iaitu Nurul Ain...dia tanya nana free tak esok sebab nak mintak mekapkan untuk magazine photoshoot..dia dapat panggilan last minute dari majalah bagi edisi raya nanti. So kena la mekap betul2 untuk shoot masuk magazine kan :)

Then malam tu nana tido awal sbb penat dh seharian di Putrajaya, then dalam tido2 tu ade dengar bunyi handphone tapi encik suami yang tolong pickup..kemudian nana pun bangunla, dalam tengah mamai2 tu dengarla suara yang amat comel di corong handfon tu..dia cakap nama dia Yuyu Zulaikha! terkejut jugakla masa tu, rasa macam mimpi pun ada..Yuyu pun nak mintak tolong mekapkan dia jugak esok untuk magazine photoshoot..rupanya dua2 orang ni shoot untuk magazine yang sama cuma sorang di sesi pagi dan lagi sorang di sesi petang..hehe dah tak lena tido dah lepas tu sebab nak mekapkan dua blogger yg pemes kan..hehee

So, sini nana nak share few pics yang sempat nana amik aritu ye :) 

Nurul Ain yang cantik sangat :D





Rina Salleh pun salah seorang blogger yang ada dalam sesi photoshoot aritu


Comel kan Yuyu ni, sangat ramah dan mudah mesra orangnye..seharian temankan Yuyu pegi photoshoot rasenya tak abes lagi borak ngan Yuyu, hopefully dapat jumpa Yuyu lagi

Jom Like Page Sentuhan Hyna Razak dan Sakurashawl

5 comments:

Dongdong Weng said...

20150505wengdongdong
oakley sunglasses
hollister
jordan 3s
ray ban outlet
kate spade outlet
coach outlet store online
coach outlet
air jordan 11
oakley vault
michael kors
ray ban glasses
louis vuitton handbags
ray ban outlet
p90x workouts
tods shoes
burberry outlet online
celine outlet
louis vuitton handbags
coach factory outlet
burberry outlet online
michael kors outlet online
abercrombie
fitflop shoes
louis vuitton outlet
tory burch outlet
coach factory outlet
louis vuitton
ghd hair strighteners
christian louboutin shoes
ralph lauren polo shirts
coach outlet store online
coach outlet
ray ban outlet
coach outlet store online
michael kors outlet


Meiqing Xu said...

1591meiqing
michael kors handbags
coach canada outlet
louis vuitton
lebron james basketball shoes
michael kors bag
michael kors handbags
ray ban glasses
ralph lauren uk
fitflops
polo ralph lauren
louis vuitton
toms shoes
nike roshe run
nike roshe run
sac longchamp pas cher
michael kors handbags
nike air max
louis vuitton
ray-ban aviator
louis vuitton purses
christian louboutin outlet
adidas originals
jordan retro
true religion outlet
ray ban glasses
cheap nfl jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
ugg outlet
abercrombie
oakley sunglasses outlet
michael kors uk
michael kors outlet
oakley vault
ralph lauren outlet
coach outlet
uggs outlet
cheap jordans
michael kors handbags

Da Shuai Guo said...

7guowenha0921
puma outlet, http://www.pumaoutletonline.com/
salomon shoes, http://www.salomonshoes.us.com/
instyler, http://www.instylerionicstyler.com/
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com/
ysl outlet, http://www.ysloutletonline.com/
coach outlet store, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
nfl jersey wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
pandora outlet, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
atlanta falcons jersey, http://www.atlantafalconsjersey.us/
boston celtics, http://www.celticsjersey.com/
miami dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
iphone 6 cases, http://www.iphonecase.name/
cheap uggs, http://www.uggboot.com.co/
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet
beats by dre, http://www.beats-headphones.in.net/
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-wholesale.us.com/
ralph lauren polo, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
lacoste pas cher, http://www.polo-lacoste-shirts.fr/
jordan 13, http://www.airjordan13s.com/
mbt shoes outlet, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
louis vuitton handbags outlet, http://www.louisvuittonhandbag.us/
true religion canada, http://www.truereligionjeanscanada.com/
oakley canada, http://www.oakleysunglassescanada.com/
jets jersey, http://www.newyorkjetsjersey.us/
coach outlet store, http://www.coachoutletus.us/
michael kors uk, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
cardinals jersey, http://www.arizonacardinalsjersey.us/

Nike Free said...

coach handbag sale 2014 coach cheap handbags free shipping coach wallet brown leather coach discount bag cheap coach outlet store online coach bag online cheetah coach shoes coach swingpack purses coach kristin handbag coach online shopping sale coach outlet store new york all coach handbags coach wallets outlet online coach purses outlet store online coach leather madison macy s coach sale red michael kors handbag outlets michael kors michael kors totes bags michael kors outlet washington michael kors on sale handbags michael kors kingsbury michael kors chain michael kors black and white michael by michael kors handbags

柯云 said...

2015-12-18keyun
canada goose sale
canada goose sale
nike free 5.0
oakley sunglasses
uggs outlet
louis vuitton purses
chanel handbags
louis vuitton bags
louis vuitton outlet
michael kors outlet
coach outlet
lebron james basketball shoes
marc jacobs outlet
uggs on sale
michael kors bags
mulberry uk
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
ugg outlet
oakley sunglasses
discount jordans
oakley outlet
michael kors outlet store
coach outlet store
louis vuitton purses
jordan shoes
ugg boots
ralph lauren outlet
ugg australia
tory burch
ralph lauren outlet
adidas original trainers
gucci handabgs
ugg outlet
p90x
nike air huarache
tory burch outlet online
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach factory outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy