Tuesday, October 18, 2011

Pemenang Contest Giveaway Sakurashawl oleh Niezzareenamemory02!

Assalamualaikum...w.r.b.t...

Akhirnya selesai dan tamat sudah GA Sakurashawl yang telah dijalankan oleh Niezzareenamemory a.k.a Kak Ina. Terima kasih kak ina kerana sudi buat contest utk nana, jasamu dikenang :) hihihi

Dan harini, nana akan umumkan pemenang GA Sakurashawl ini. Tapi sebelum itu, ingin nana nyatakan disini bahawa seperti yang dimaklumkan sebelum ini oleh kak ina sebelum, pemenang dipilih menggunakan random.org. Namun setelah diteliti dan dicek sesatu huhu terlebih rajin pulak tak dapat nak pilih pemenang menggunakan kaedah tu memandangkan terdapat peserta yang tidak memenuhi kriteria. Tak adil la kalo macam tu kan...nak taknak nana buat la secara manual, cek satu2 yang mana yang memenuhi kriteria n then baru pilih pemenang (siap tulis nombor kat kertas yang shortlisted ye  pastu lambung kertas macam main baling dadu pulak..hihihii).


Gambar ni jadi saksi ye, (request dari kak ina gebus..hihihi) 




Ni la antara barisan-barisan calon pemenang yg shorlisted...banyak jgk kan?


Pemenang, dari kiri tempat pertama, tengah-tempat kedua dan paling kanan tempat ketiga (sila refer kepada nombor penyertaan anda di sini)



Terimalah, pemenang GiveAway Sakurashawl:


Tempat pertama,1: Tiefazatie



Tempat ke-2: Sayangsyeeda



Tempat ke-3: Joelleslie



Tahniah diucapkan kepada  pemenang dan yang tidak bernasib baik jangan putus asa dan sentiasa mencuba lagi tau :)  atas penghargaan buat korang semua yang sudi join GA Sakurashawl ni, nana dh follow blog korang tau..kalo ade yang mana nana tertinggal tolong maklumkan kat komen post ni ye :)

Kepada ketiga-tiga pemenang di atas , dikehendaki menghubungi nana dengan menghantar email ke hynarazak@gmail.com untuk dapatkan alamat bagi tujuan pengeposan hadiah.

TAHNIAH!!

11 comments:

Nur Syahida said...

alhamdulillah rezeki syeeda...syeeda dah send emai.

nursyeda89@gmail.com

kakngah said...

tahniah pd yg menang...

hyna.. said...

tahniah kepada semua pemenang dan juga yang sudi join GA sakurashawl ni :)

tiefazatie said...

salam sis nana..
ifa minta maaf tau..
sbb ifa bru je dpt on9 nie..
so ifa bru je email details ifa yaa

pinkteddy84@gmail.com

tq so much sis!
sgt2 happy..=)

tiefazatie said...

salam sis nana..
ifa minta maaf tau..
sbb ifa bru je dpt on9 nie..
so ifa bru je email details ifa yaa

pinkteddy84@gmail.com

tq so much sis!
sgt2 happy..=)

tiefazatie said...

sis..ifa nak gak letak link nie kat sini eh..
wat kenang2an utk sis..hee

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/10/inner-neckshawl-yang-gorgeous-from.html

tq so much tau sis..=)

IntaNBerliaN said...

tahniah pada semua pmennag

ummi anum said...

Salam..tahniah kepada pemenang ya...

Da Shuai Guo said...

3guowenha0921
michael kors outlet online, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
new york knicks, http://www.newyorkknicksjerseys.com/
coach outlet online, http://www.coachoutletstores.com.co/
philadelphia eagles jerseys, http://www.philadelphiaeaglesjersey.us/
michael kors uk, http://www.michaelkorshandbag.co.uk/
boston celtics jersey, http://www.celticsjersey.com/
ray-ban sunglasses, http://www.rayban-sunglassess.us.com/
mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.net/
kobe bryants shoes, http://www.kobeshoes.us/
chiefs jersey, http://www.kansascitychiefs.us/
supra footwear, http://www.suprashoes.us.com/
fred perry shirts, http://www.fredperrypoloshirts.com/
michael kors outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutlets.in.net/
49ers jersey, http://www.sanfrancisco49ersjerseys.us/
new orleans saints jerseys, http://www.neworleanssaintsjerseys.us/
ralph lauren outlet, http://www.ralphlauren-outletonline.co.uk/
colts jerseys, http://www.indianapoliscoltsjersey.us/
timberland shoes, http://www.timberlandboots.name/
north face outlet, http://www.northface-outlet.cc/
ralph lauren outlet, http://www.poloralphlauren.us.org/
minnesota vikings jerseys, http://www.minnesotavikingsjersey.us/
bottega veneta outlet online, http://www.bottegaveneta-outlet.net/
puma shoes, http://www.pumaoutletonline.com/
mac makeup, http://www.maccosmetics.in.net/
ugg boots uk, http://www.cheapuggboots.me.uk/
marc jacobs outlet, http://www.marcjacobs.cc/
prada outlet store, http://www.pradaoutlet.us/
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex

Wenhao Guo said...

3guoguo1022
jordan shoes
celine handbags
ralph lauren
ugg boots clearance
ugg boots
canada goose outlet
michael kors handbags
michael kors outlet
cheap ugg boots
louis vuitton handbags
coach factory outlet
louis vuitton
ugg boots store
oakley sunglasses wholesale
ugg boots for women
Canada Goose Jackets/Coats And Parka Online
michael kors outlet
coach factory outlet
cheap nfl jerseys
coach outlet canada
canada goose jackets
michael kors handbags
coach factory outlet
louis vuitton handbags
jordan 4
michael kors handbags
louis vuitton handbags
tory burch outlet
louis vuitton outlet
jordan 3
michael kors handbags
michael kors handbags
ugg boots wholesale
louis vuitton outlet
michael kors bag
louis vuitton handbags
louis vuitton
michael kors outlet
coach outlet

mmjiaxin said...

prada outlet
oakley canada
true religion outlet
new york jets
hollister uk
michael kors factory store
los angeles lakers
swarovski outlet
winter jackets
mbt shoes outlet
coach outlet store
san antonio spurs
nike free uk
los angeles clippers
instyler ionic styler
michael kors outlet online
michael kors handbags
ugg boots uk
lululemon pants
michael kors outlet
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy