Thursday, October 6, 2011

Nana Pakai Bedak Apa?

Assalamualaikum.w.r.b.t..

Alhamdulillah, berpeluang melihat keindahahan alam di hari Jumaat ini lagi...

Alhamdulillah jugak pepagi lagi dh ada customer yang order produk Chahaya Beauty a.k.a. Chahaya Whitening..

Dan ada sorang customer nana yang tanye nana pakai bedak ape ek?huhuhu nana tanye la kenapa tanye macam tu...then hamba Allah ni cakap la sebab nampak cun...hehehehe...memperasankan diri sendiri di pagi hariii... 

So untuk customer nana tu, ni dia rupa bedak revlon yang nana pakai tu ni nana buat post ni sebab request dari customer tu ye,hati customer kena jg jugak kan :) tak tau la ade lagi ke tak yg macam ni kat revlon..mungkin packaging dh lain kot..tapi pada nana setelah menggunakan beberapa brand bedak, revlon is the best...boleh cuba kalo tak percaya.




huhu dah nak abes dah bedak ni...nnt kena beli baru la,dan pilihan nana tetap revlon ok..tahan lame tau bedak ni..rasenye dh dekat setahun kot nana beli..bukannye tak pakai,tiap2 hari pakai..

nak bagi tips la sikit walaupun ramai yang dah tau tapi ramai yang tak mengamalkannya..

bedak yang nana pakai ni two way cake foundation..maknanya 2 function,bertindak sebagai bedak dan juga foundation (alas bedak)..kalau nak bedak tu tahan lama kat muka kita, kena basahkan span tu baru pakai bedak kat muka....untuk kesan lagi cantik, dap dap kan je span tu kat muka...bukan sapu2 kat seluruh muka pakai span tu..bedak takkan menyerap kt kulit kalau kita sapu dengan layangkan span kt seluruh muka..kita kena dap dapkan span tu kt muka...mcm tu ok..faham tak?hehehe....ini adalah petua diberikan oleh sifu mekap saya iaitu Puan Tya.

Wassalam

~~~Psst: nak iklan sikit, kepada uols yang ada akaun fb boleh search Sakurashawl.Com dan klik Like menandakan sokongan anda kepada kami :) Ce Like! Ce Like!

7 comments:

NM02 said...

ai pakai pixi je

hehehe

Sakura said...

akak takpe, dh sangat chomel dah :)

Dongdong Weng said...

20150505wengdongdong
michael kors handbags
ray ban sunglasses
fitflops clearance
tory burch outlet online
burberry outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
abercrombie
www.louisvuitton.com
louis vuitton handbags
ray ban sunglass
gucci outlet
ralph lauren sale
christian louboutin
ray ban sunglasses
oakley galsses
jordan 8s
pandara jewelry
mulberry uk
soccer jerseys
louis vuitton outlet
coach factory outlet online
louis vuitton handbags
louis vuitton purses
jordan 11 low
abercrombie & fitch
michael kors handbags
cheap louis vuitton handbags
abercrombie and fitch new york
coach factory outlet
abercrombie kids
gucci shoes
jordan 4s
louis vuitton handbags
tod's shoes
christian louboutin shoes
retro jordans

Meiqing Xu said...

1591meiqing
gucci handbags
celine outlet
tod's shoes
nike running shoes
burberry scarf
tory burch outlet online
michael kors outlet
nike sb shoes
michael kors
michael kors handbags
ralph lauren
michael kors outlet online
coach factorty outlet
gucci shoes
louis vuitton
timberland boots
oakley sunglasses
cheap uggs
nike free runs
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
jordan 6 cigar
prada shoes
oakley sunglasses
coach outlet
tommy hilfiger outlet
coach factory outlet
air max 90
oakley vault
oakley sunglasses
fitflops clearance
michael kors
toms shoes
coach factory outlet
cheap uggs
louis vuitton handbags

Da Shuai Guo said...

6guowenha0921
dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
coach handbags outlet, http://www.coachhandbagsoutletonline.us.com/
lacoste shirts, http://www.lacostepoloshirts.cc/
ray-ban sunglasses, http://www.ray-bansunglasses.eu.com/
los angeles clippers jerseys, http://www.clippersjerseystore.com/
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
tiffany and co, http://www.tiffany-outlet.us.com/
chanel handbags outlet, http://www.chanelhandbags-outlet.us.com/
the north face outlet, http://www.thenorthfacejacket.us.com/
nike running shoes, http://www.nikerunningshoes.cc/
michael kors canada, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net/
raiders jerseys, http://www.oaklandraidersjerseys.us/
moncler jackets, http://www.moncler.us.com/
ray-ban sunglasses, http://www.raybansunglass.com.au/
hermes belt for sale, http://www.hermesbelts.us/
louis vuitton,borse louis vuitton,louis vuitton sito ufficiale,louis vuitton outlet
prada outlet, http://www.pradahandbagsoutlet.co.uk/
valentino outlet, http://www.valentinooutlet.us.com/
chanel handbags outlet, http://www.chanelhandbagsoutlet.eu.com/
abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch-hollister.es/
air force 1 shoes, http://www.airforce1.us.com/
fitflop shoes, http://www.fitflop.in.net/
oakley sunglasses wholesale, http://www.wholesaleoakleysunglasses.us.com/
mcm backpack, http://www.mcm.in.net/
oklahoma city thunder, http://www.thunderjerseystore.com/
salomon boots, http://www.salomonshoes.us.com/
broncos jerseys, http://www.denverbroncos.org/
los angeles lakers, http://www.lakersjerseys.us/

Nike Free said...

nike air huarache shop online nike free 5.0 nike free 5.0+ nike free run nike free trainer 5.0 nike free nike free run 5.0 nike free runs nike free 5.0+ womens nike free 4.0 nike free run 5.0 womens womens nike free 5.0 nike free tr fit 3 nike free 4.0 v3 nike free women black nike free run nike free 2.0 nike free run 3 womens nike free run 2 womens womens nike free 3.0 nike free 5.0 men nike free 6.0 mens nike free trainer 5.0 cheap nike free tiffany nike free runs nike flyknit free 5.0 nike free print nike free woven womens nike free 5.0 black nike free fit womens nike free run 3.0 nike free for women nike free trainer womens

mmjiaxin said...

swarovski crystal
snapbacks wholesale
cyber monday deals
rolex uk
moncler outlet
replica handbags,replica handbags outlet,cheap handbags,purses and handbags,wholesale replica handbags,replica bags,bags outlet,replica handbags wholesale,cheap purses,discount handbags,handbags sale,wholesale purses,handbags and purses,replica purses
coach outlet online
uggs outlet
toms outlet
cheap jordan shoes
ugg outlet online
north face outlet
michael kors handbags sale
hermes outlet store
michael kors handbags
babyliss flat iron
tory burch outlet online
canada goose jackets
thomas sabo outlet
true religion jeans
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy