Friday, September 30, 2011

Dapat BE dari Nuffnang! Alhamdulillah...eh, nak upload stock shawl baru la!

Wah! pepagi Sabtu dh update blog..hehehe excited uols sebab dapat BE dari Nuffnang...huhuh ingatkan Nuffnang dah tak ingat kat i dah...walaupun dapat 1 je BE yang ciput, tu lagi menambahkan semangat untuk berblog..sebab skarang agak bz dengan persiapan kawen :)

nampak tak kat belah kanan anda kat atas tu ade iklan kaler kuning mengenai Digi super reload social tu??untuk maklumat lanjut boleh klik dan baca info yang diberikan di dalam Facebook digi tu uols sume ok :) 


ape2 pun,thanks to Nuffnang sebab masih ingat kat Sakurashawl dan harap Nuffnang boleh bagi BE yang banyakkkkkkkk lagiiiiii hihihi kenala rajin update blog kalo nk dpt BE lebih kan..hihihi

Nah, tgk la gambar bukti dapat BE dari Nuffnang..


Psssttttttt!!!! korang, dah lame kan Sakurashawl tak update tudung baruuuu...

haaaa, tunggguuuuu..dan sentiasa la singgah di sini sebab dalam 2-3 hari lagi Sakurashawl akan hot kan blog kami ni dengan stok baru...ala2 buat comeback gituuuu..hehehe

sokongla Sakurashawl untuk kemajuan negara..hihi :)

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy