Wednesday, September 14, 2011

Akhirnya,dapat jugak pallete eyeshadow dari Irine Nadia Marcello yang comel!

Assalamualaikum...w.r.b.t..

Thanks to Irine Nadia yang bersusah payah simpankan pallete eyeshadow untuk nana..dari bulan puasa lagi Irine tolong simpankan (tapi dh bayar ok,jgn ingat i book saje2 tau..nnt unfair pada yang lain)..lepas raya baru berkesempatan jumpa dengan Irine dan amik barang tu sendiri dengan Irine...cantik sangat warna2 pallete eyeshadow ni..pada peringkat permulaan bagi mereka yang baru nak belajar mekap tu boleh la beli pallete eyeshadow sebab jimat ade banyak warna..tak kurang yang nana beli ni,ade 96 warna..banyak sgt! warna2nya pun terang dan tahan lama...mmg best!

FYI, Irine sangat comel dan sangat peramah.Same jugak dengan tunang Irine, jumpa Irine petang semalam dekat  pasaraya The Store Sungai Buloh...walaupun hujan lebat dan jem tetap ku gagahi jua :) hehehe tu pun jumpe sekejap sangat je, amik barang then terus balik sebab rasa bersalah sebab buat Irine tunggu lammeeee...huhu sori dear :)

Irine ni blogger yang comel,pada yang tak pernah singgah blog Irine,leh jenguk kat <> . Dia pun ada blog bisnes yang jual macam2 produk dari produk kecantikan sehinggalah ke produk kesihatan. Nana pun ada beli produk VCO dari Irine.. :)

Kat bawah ni nana letak gambar ekkk..layan..hehehe

Macam ni la rupa bekas eyeshadow tu,cantik tau!dh macam wallet je


96 warna!~guna sampai lebam..hehe cantikkkk!


ni dia Irine yang comel sangat!gambar dari fb Irine


Terima kasih..sekian Wassalam...

4 comments:

Dongdong Weng said...

20150505wengdogndong
coach factory outlet online
louis vuitton outlet
hollister
true religion
cheap jordans
michael kors outlet online
louis vuitton handbags
jordan 11
ray ban sungalsses
coach factory outlet
pandora jewelry
concords 11
beats solo
michael kors
abercrombie fitch
toms outlet
abercrombie
hollister clothing store
michael kors
lululemon
polo ralph lauren
toms outlet
michael kors outlet online
mont blanc pens
louis vuitton
hollister
michael kors uk
michael kors
chanel handbags
toms outlet
timberlands
kobe shoes
michael kors outlet online
christian louboutin

Meiqing Xu said...

1591meiqing
gucci handbags
celine outlet
tod's shoes
nike running shoes
burberry scarf
tory burch outlet online
michael kors outlet
nike sb shoes
michael kors
michael kors handbags
ralph lauren
michael kors outlet online
coach factorty outlet
gucci shoes
louis vuitton
timberland boots
oakley sunglasses
cheap uggs
nike free runs
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
jordan 6 cigar
prada shoes
oakley sunglasses
coach outlet
tommy hilfiger outlet
coach factory outlet
air max 90
oakley vault
oakley sunglasses
fitflops clearance
michael kors
toms shoes
coach factory outlet
cheap uggs
louis vuitton handbags

Da Shuai Guo said...

7guowenha0921
puma outlet, http://www.pumaoutletonline.com/
salomon shoes, http://www.salomonshoes.us.com/
instyler, http://www.instylerionicstyler.com/
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com/
ysl outlet, http://www.ysloutletonline.com/
coach outlet store, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
nfl jersey wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
pandora outlet, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
atlanta falcons jersey, http://www.atlantafalconsjersey.us/
boston celtics, http://www.celticsjersey.com/
miami dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
iphone 6 cases, http://www.iphonecase.name/
cheap uggs, http://www.uggboot.com.co/
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet
beats by dre, http://www.beats-headphones.in.net/
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-wholesale.us.com/
ralph lauren polo, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
lacoste pas cher, http://www.polo-lacoste-shirts.fr/
jordan 13, http://www.airjordan13s.com/
mbt shoes outlet, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
louis vuitton handbags outlet, http://www.louisvuittonhandbag.us/
true religion canada, http://www.truereligionjeanscanada.com/
oakley canada, http://www.oakleysunglassescanada.com/
jets jersey, http://www.newyorkjetsjersey.us/
coach outlet store, http://www.coachoutletus.us/
michael kors uk, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
cardinals jersey, http://www.arizonacardinalsjersey.us/

mmjiaxin said...

canada goose coats
cheap uggs
ralph lauren polo
miami dolphins
longchamp handbags outlet
tiffany and co
chicago bulls
michael kors handbags wholesale
canada goose outelt
canada goose outelt
coach outlet online
prada outlet online
mulberry outlet store
michael kors outlet
snow boots
air max shoes
puma outlet
air jordan 4
ysl outlet
hermes belt for sale
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy