Sunday, July 24, 2011

Jalan-jalan di hujung minggu, Sekinchan Ikan Bakar, Taman Tasik Titiwangsa & Pikom PC Fair PWTC, KL- entri bergambar

Assalamualaikum...w.r.b.t...

Huhu...rasa macam dah tak hapdet blog..br 2-3 ari tak update tp rasa macam dah 2-3 bulan je.. :P hihi terover pulak...

Just nak cite...ce cite ce cite..tak abes2 lagi demam Usop Wilcha ni...weekend baru ni (semalam) jalan2 ngan tunang..agak dah lama tak kuar jalan2 macam semalam tu sebab en,tunang tu busyyyyy sangat3...sampaikan weekend pun kena 'catu' takleh kuar....so, semalam macam tak banyak keje sangat..kuar la..ape lagi..hehe

Memula tu tak tau nak gi makan mana..dh bosan dh asik g makan kat tempat sama je, kalo tak kat restoran bapak, gi kat ikan bakar jalan kuching...tak pun SPPK je...huhuhu tu jela hari2..pastu en.tunang bg idea 'kita try Sekinchan Ikan Bakar nak?'...memula macam was-was je sebab nampak kedai macam  gah kan,takot la mahal ke ape....rupenyeeee takdela mahal sangat...kira okla,makan 2 orang semalam cuma RM21..skali skala belanja makan lebih sikit je..tp kalo nk tau,ikan bakar dia superb!!best sangat..!huhuh dicampur dengan ulam-ulaman dan sambal kicap dan sambal belacan yang best jugak, kena dengan selera kami..so, pada yang tak tau nak gi makan mana,cuba-cuba la pegi Sekinchan Ikan Bakar Segambut...hehe iklan free je ni..tak berbayar ok :)

So, layan gambar kami yang jalan2 cari makan...


Saya laparrr ni...tp tetap maintain leh amik gambo hehe


jantung pisang, kacang panjang, timun, bendi, kacang botol,err daun ape tu tak ingat :p 



saya suka ulam, sila lah cuba kepada siapa yg tak suka ye


sambal yg superb!! best!sambal kicap dan sambal belacan


tu dia ikan bakar dah sampai 


feveret kami, ikan pari bakar 


hehe muka lapar tu sebenarnya, lepas keje baru g makan.. 


Lepas makan tu, jalan-jalan cari pasal pulak..en.tunang nak release tension, nak rehatka minda..so kami decided pergi Tasik Titiwangsa je yang dekat sikit..ramai sangat orang semalam sebab ade 2 wedding pastu ade kejohanan sepak takraw dan jugak tournament race kereta kontrol..


Perlawanan ni antara negara2 kot sebab nana dengar antara peserta tu ada dari Singapore, Thailand etc..tp yang best nya sebab Malaysia yang menang..bukan budak kecik je main keta kontrol tau..


antara orang ramai yang hadir tengok race kereta  


Bila dah agak bosan nengok race kereta kontrol ni, kami pusing2 masuk kat Taman Tasik Titiwangsa tu. rupanya besar sangat tasik ni dan ada tempat yang cantik2 dalam taman tu.patutla ramai sangat orang buat photoshoot kat situ ekk...hehe macam jakun je..padahal dah selalu je g TT tu..hehe

Pastu sesi kami la pulak yang berfoto shoot nyeee...layaann la gambar yang akan membuatkan anda loya dan pening ni ye..hehe bak kata azne 'nana koya'..hehe rindu azne lagi :( sila la layan je ye, penat nak explain gambar sesatu..hehehe







paling suka gambar ni...hehe kan!kan! 








huhu nape amik gambar macam ni gaya nyeeee.nampak tak ape yg sy nampak?hu jangan salah faham ye..



Dah penat jalan-jalan dahaga makan aiskrim..pastu bergerak la balik...otw balik tu ternampak pulak bunting tergantung kat tiang letrik "PC Fair 22-24 July PWTC"..terus kami melencong ke PWTC..saje2 je..cuci mata tengok gadget..hehehe last day, ramai gile orang...sume penjual pulak bising duk jerit lelong2 last day...huhuh seb baik la duit di dalam poket tak berapa nak ada, kalo tak melayang jugak la duit huhu...




Fuhh!! itu sahaja ceritera jalan-jalan cari pasal kami di hujung minggu :)

***Kepada yang belum mencuba produk Chahaya Whitening dan ingin mengetahui lebih lanjut sila lihat entri di atas dan boleh sms nana=013-3750227 untuk tempahan dengan segera***

4 comments:

Meiqing Xu said...

1591meiqing
tod's shoes
adidas originals
cheap ray bans
nike roshe runs
mont blanc pens
michael kors handbags
toms wedges,toms.com,toms promo code,toms shoes outlet,toms canada,toms shoes sale
coach outlet online
uggs on sale
jordan 13
louboutin,christian louboutin,red bottoms,louboutins,red shoes,red heels,christian louboutin sale,christian louboutin shoes
true religion jeans
ugg australia
copy watches
louis vuitton handbags
air jordan 13
cheap jordans
ralph lauren
swarovski outlet
michael kors

Nike Free said...

white air max 2015 nike air max 2015 running shoes nike max air 2015 nike air max tailwind 4 nike air max tailwind 2010 nike air max 2012 black air max ltd 2 air max 97 nike womens air max 2009 nike 360 air max air max 90 nike air max 90 red air max 90 air max 95 nike air max 95 nike air max 95 dyn fw air max 90 nike air max 90 air max 90 infrared womens air max 90 womens nike air max 90 nike air max 90 ice red new nike air max 90 nike air max 90 vt premium air max 95 nike air max 95 nike air max 95 360

mmjiaxin said...

abercrombie and fitch
barbour jackets
indianapolis colts
chanel handbags outlet
minnesota vikings
ralph lauren outlet
michael kors outlet sale
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet store
rolex watches,rolex,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
michael kors handbags
longchamp handbags
boston celtics
nike outlet store
oakley outlet store
ugg boots
tory burch outlet online
uggs outlet
ugg outlet store
cheap wedding dresses
mm1119

柯云 said...

2015-12-18keyun
canada goose sale
canada goose sale
nike free 5.0
oakley sunglasses
uggs outlet
louis vuitton purses
chanel handbags
louis vuitton bags
louis vuitton outlet
michael kors outlet
coach outlet
lebron james basketball shoes
marc jacobs outlet
uggs on sale
michael kors bags
mulberry uk
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
ugg outlet
oakley sunglasses
discount jordans
oakley outlet
michael kors outlet store
coach outlet store
louis vuitton purses
jordan shoes
ugg boots
ralph lauren outlet
ugg australia
tory burch
ralph lauren outlet
adidas original trainers
gucci handabgs
ugg outlet
p90x
nike air huarache
tory burch outlet online
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach factory outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy