Sunday, July 10, 2011

Dah Lame Tak Update Blog, Edisi Sakurashawl & Mosumart Design Balik Kampung

Assalamualaikum w.r.b.t....

Rasa macam dah berkurun je tak update blog, dekat sebulan dah kot tak update..huhu sebabnya balik kampung!!hehe bestnye balik, dah lame tak balik sejak bulan Februari aritu, last balik pun masa bertunang haritu je..alhamdulillah kali ni berkesempatan balik ke kampung dengan tunang tersayang. Ini kali pertama balik ke kampung lepas kami bertunang..Alhamdulillah serba sedikit urusan dapat diuruskan.

Alang2 balik tu, apa lagi...bawak tunang makan nasi dagang bersama mama dan abah.makan kat nasi dagang Chendering.kalau orang Terengganu mesti tau tempat nasi dagang antara yang femes di negeri Terengganu ni. Sedappp sangat! Lepas tu, gi jalan kat rumah sedara di kampung nana.Then pergi ke kampung Losong untuk beli keropok lekor untuk dibawa balik oleh en.tunang a.k.a Mosumart Design :)

Menjamu nasi dagang yang enak!


Ni dia kuah nasi dagang bersama ikangg tongkol.. 





Replika Batu Bersurat yang diletakkan di Bulatan Kg.Ladang, Kuala Terengganu



Huhu..bukan KL je jem tau, KT (Kuala Terengganu) pun jem jugakkk!! stresss...


Deretan Keropok di salah sebuah kedai di Kampung Losong


Sempat tengok orang buat keropok lekor, bak kata orang Terengganu, duk gentel kepok lekor..hehe 


Tengok akak tu khusyuk je gentel keropok lekor..hehehe 


Banyakkk lagi nak update ni, tapi bluetooth lappy ni pulak problem..huhuhu tgk la..esok ke..malam kang ke nana update lagi yekkk....! tungguuu!!tata :)


Update!! Tambahan gambar je :) hehehe




kakak sara dan wafiyy


Imam Muda (seperti gambar di atas) dan Tok Boh nya :) 


Mosumart Design bersama Imam Muda lagi


Imam Muda Wafiyuddin


Azne, anak buah nana dh minat Amor Hero plak...hehehe 


Taraaa!! peace! hehe Imam Muda tak pandai buat PEACE 

Alhamdulillah.......

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy