Monday, May 30, 2011

Nora Elena, Drama Bersiri Hangat di TV3


NORA ELENA...



Drama bersiri hangat di TV3 sekarang ni..tiap² hari mesti nak balik kerja cepat je sebab nak mengadap cite Nora Elena ni..hehe betapa kuatnya penangan Nora Elena...bukan setakat nana je, yang tak tahannye tunang nana ni pun beriye nak tengok cerita Nora Elena ni..


Apa yang best drama Nora Elena ni ekk?

Pada nana la..cerita ni ada kekuatan tersendiri, dari segi pelakonnya, jalan cerita pun menarik sebab kecemburuan seorang tunang men-khirzir buta..hehhee lepas tu menyesal tak sudah...so, kesimpulannya tak baik tau cemburu² ni..hehe mesti ada orang senyum² baca post ni nanti.. :)

Kalau tak silap nana, drama ni adaptasi dari novel Kasih Yang Suci macam gambar kat bawah ni..boleh la cari novel sebab dengar² orang cakap dalam novel lagi best penceritannya,lagi detail..kan kan! :)



Kalau ada yang nak download drama Nora Elena boleh try cari kat sini.

4 comments:

Belog MTT said...

ni hyna yang tanya pasal personal loan tu ekk? Bole email : laily_qaisyirah@yahoo.com :)

mmjiaxin said...

camisetas futbol baratas
swarovski crystal
links of london jewellery
michael kors outlet
new orleans saints
coach outlet store
wedding dresses uk
jordan shoes 2015
designer handbags,handbags outlet,cheap handbags,purses and handbags,wholesale handbags,designer bags,bags outlet,handbags wholesale,cheap purses,discount handbags,handbags sale,wholesale purses,handbags and purses,designer purses
the north face outlet
black friday deals
air max 2014
louis vuitton handbags
michael kors outlet
roshe run men
ugg outlet
salomon shoes
ray-ban sunglasses
ghd uk
louis vuitton,borse louis vuitton,louis vuitton sito ufficiale,louis vuitton outlet
mm1119

柯云 said...

2015-12-18keyun
canada goose sale
canada goose sale
nike free 5.0
oakley sunglasses
uggs outlet
louis vuitton purses
chanel handbags
louis vuitton bags
louis vuitton outlet
michael kors outlet
coach outlet
lebron james basketball shoes
marc jacobs outlet
uggs on sale
michael kors bags
mulberry uk
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
ugg outlet
oakley sunglasses
discount jordans
oakley outlet
michael kors outlet store
coach outlet store
louis vuitton purses
jordan shoes
ugg boots
ralph lauren outlet
ugg australia
tory burch
ralph lauren outlet
adidas original trainers
gucci handabgs
ugg outlet
p90x
nike air huarache
tory burch outlet online
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach factory outlet

柯云 said...

2015-12-18keyun
canada goose sale
canada goose sale
nike free 5.0
oakley sunglasses
uggs outlet
louis vuitton purses
chanel handbags
louis vuitton bags
louis vuitton outlet
michael kors outlet
coach outlet
lebron james basketball shoes
marc jacobs outlet
uggs on sale
michael kors bags
mulberry uk
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
ugg outlet
oakley sunglasses
discount jordans
oakley outlet
michael kors outlet store
coach outlet store
louis vuitton purses
jordan shoes
ugg boots
ralph lauren outlet
ugg australia
tory burch
ralph lauren outlet
adidas original trainers
gucci handabgs
ugg outlet
p90x
nike air huarache
tory burch outlet online
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach factory outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy