Tuesday, May 10, 2011

Misi Balik Kampung Sempena Mothers Day

Hujung minggu lepas balik kampung dengan tunang dan abang tunang (bakal abang ipar)..sempena mothers day..so saja jela balik kampung tunang,dekat je pun kampung..2 jam lebih dah sampai kampung..petang dah balik KL balik...walaupun penat sikit, tapi balik sekali sekala seronok jugak...boleh makan masak tempoyak ikan patin (wajib mak masak ni kalau kami balik kampung)..besstt!

sempat jugak pergi kat lata (air terjun ) apa ntah nama dia tak tau..hehe..tapi cantik, air bersih tak tercemar dan banyak siput sedut.. :)

Gambar masa baru sampai kat lata...alamak, tak nampak pulak muka mak ;)

Merenung air...nak mandi ke tak ni...?

CHEESE!

asik² gambar dia je!mana aciiii.... ! hik

hehe nak jugak masukkan gambar sendiri (this was captured a day before balik kampung tu masa tengah tinted cermin keta..hehe)

frame kan cermin kereta tengah tinted :)


 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy