Thursday, September 20, 2012

Kelas Mekap, Siapa Nak Join?

Assalamualaikum..w.r.b.t..

Kepada yang berminat nak join kelas mekap yang basic, untuk tujuan pegi keje, untuk keluar seharian, boleh join kelas mekap. Nana nak anjurkan kelas mekap yang mana pengajarnya merupakan seorang jurumekap yang amat berbakat iaitu Cik Qu D'touch. Yuran cuma RM50 sahaja, murah kan! sebab ni first time nana buat kelas untuk ramai² so nk promosi la dulu untuk tengok ade yang berminat ke tak.

Butiran seperti kat bawah ni ye:

Tarikh : 13hb (Sabtu) dan 14hb Oktober (Ahad) 2012 *pilih salah satu tarikh
Yuran : RM50 sahaja
Masa : 10 pagi - 5 petang
Tempat : Gombak **tempat akan di sms atau pm di fb
Sijil akan diberikan kepada setiap peserta.


Para peserta tak perlu bawak apa², cuma perlu bawak diri je. Makan tengahari juga kami akan sediakan. Ha, best tak?? Rugi tau kalo tak join. Tempat adalah terhad , setiap kelas kami cuma amik 10 orang peserta sahaja. So korang boleh pilih samada nak join pada 13hb atau 14hb tu ye.


Camane cara nak join? Senang je, boleh hubungi nana sendiri Hyna Razak di Fb, atau FB Page Sentuhan Hyna Razak, atau boleh juga call / sms / whatsapp di no 013-3750227.


6 comments:

Anonymous said...

you will like lLEFHxTk [URL=http://www.cheapuggboots-onlineshop.blogspot.com/]ugg boots for sale[/URL] at my estore lkBLKumL [URL=http://www.cheapuggboots-onlineshop.blogspot.com/ ] http://www.cheapuggboots-onlineshop.blogspot.com/ [/URL]

Anonymous said...

look at UROTpLMg [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/]burberry purse[/URL] and get big save sSGarUVO [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ ] http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ [/URL]

Anonymous said...

order an hQZbeSFX [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/]burberry wallet[/URL] for promotion code fIbWlyRQ [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ ] http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ [/URL]

Anonymous said...

for lXoSRmxa [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/]burberry sunglasses[/URL] to take huge discount GsjzRSVr [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ ] http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ [/URL]

Anonymous said...

buy best mdRsBpzU [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/]burberry outlet store[/URL] suprisely KmygDkSP [URL=http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ ] http://www.burberry--outlet-online.weebly.com/ [/URL]

Wenhao Guo said...

3guoguo1022
jordan shoes
celine handbags
ralph lauren
ugg boots clearance
ugg boots
canada goose outlet
michael kors handbags
michael kors outlet
cheap ugg boots
louis vuitton handbags
coach factory outlet
louis vuitton
ugg boots store
oakley sunglasses wholesale
ugg boots for women
Canada Goose Jackets/Coats And Parka Online
michael kors outlet
coach factory outlet
cheap nfl jerseys
coach outlet canada
canada goose jackets
michael kors handbags
coach factory outlet
louis vuitton handbags
jordan 4
michael kors handbags
louis vuitton handbags
tory burch outlet
louis vuitton outlet
jordan 3
michael kors handbags
michael kors handbags
ugg boots wholesale
louis vuitton outlet
michael kors bag
louis vuitton handbags
louis vuitton
michael kors outlet
coach outlet

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy