Saturday, August 20, 2011

Update blog.lamenye tak update..dating dengan Nurulain8888 blogger chomel sangat @WangsaWalk!

Assalamualaikum  w.r.b.t...

Dah lama sangat rasenye tak update blog ni..dah bersawang tahap cipan dah kot ni..huhu rasanye macam dah terlambat, tapi nak jugak ucapkan Selamat Berpuasa kepada sahabat2 yang menyambut Ramadhan al-Mubarak dan tak lama lagi kita bakal menyambut Syawal..insyaAllah..

Tapi sebelum tu, nana nak kongsi perjumpaan @ dating sekejap dengan adik manis + chomel + cantik + kiut ni, Ain...sila singgah di <> untuk terjah di blog Ain ye :)

Tak sangka Ain yang chomel ni kecik sangat orangnya...tapi sangatlah chomel! rasa macam nak gigit2 je sebab kecomelannye..nasib baik bulan pose..hehe gambar di bawah ini ditujukan kepada sahabat2 di opis lama yang selalu ikut nana mengikuti perkembangan Ain di blog Ain iaitu termasuklah madam lela, cik Nee, dan madam Faam..hehehe

Sebenarnya, sebab musabab jumpe Ain yang chomel ni sebab nak beli handbag raye..! hehe tapi tak tau la sempat tunggu raya ke tak...rase macam dah nak pakai je..terima kasih kepada encik tunang sebab temankan walaupun time tu kami dh nak balik kampung...hehe layanla gambar yang tak seberapa ni ek..


Bersama ain yang chomel!


ni la handbag pujaan hati..hehe

Kepada kengkawan yang berminat nak beli bag untuk koleksi peribadi atau untuk raya, singgah la kt blog Ain http://nurulain8888.blogspot.com ye :)

4 comments:

Dongdong Weng said...

20150505wengdongdong
ray ban glasses
oakley sunglasses outlet
black timberland boots
true religion
hollister clothing
coach outlet
michael kors outlet online
ralph lauren
burberry outlet
coach factory outlet
coach factory outlet
michael kors outlet online
coach outlet
michael kors outlet
jordan 8
jordan 13
cheap nfl jerseys
cheap jordans
abercrombie and fitch
juicy couture
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
michael kors bag
kate spade handbags
louis vuitton
chanel outlet
christian louboutin outlet
abercrombie
louis vuitton handbags
ray ban sunglasses
coach factorty outlet
true religion jeans
ralph lauren
oakley sunglasses cheap
louis vuitton

Meiqing Xu said...

1591meiqing
gucci handbags
celine outlet
tod's shoes
nike running shoes
burberry scarf
tory burch outlet online
michael kors outlet
nike sb shoes
michael kors
michael kors handbags
ralph lauren
michael kors outlet online
coach factorty outlet
gucci shoes
louis vuitton
timberland boots
oakley sunglasses
cheap uggs
nike free runs
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
jordan 6 cigar
prada shoes
oakley sunglasses
coach outlet
tommy hilfiger outlet
coach factory outlet
air max 90
oakley vault
oakley sunglasses
fitflops clearance
michael kors
toms shoes
coach factory outlet
cheap uggs
louis vuitton handbags

Da Shuai Guo said...

7guowenha0921
puma outlet, http://www.pumaoutletonline.com/
salomon shoes, http://www.salomonshoes.us.com/
instyler, http://www.instylerionicstyler.com/
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com/
ysl outlet, http://www.ysloutletonline.com/
coach outlet store, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
nfl jersey wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
pandora outlet, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
atlanta falcons jersey, http://www.atlantafalconsjersey.us/
boston celtics, http://www.celticsjersey.com/
miami dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
iphone 6 cases, http://www.iphonecase.name/
cheap uggs, http://www.uggboot.com.co/
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet
beats by dre, http://www.beats-headphones.in.net/
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-wholesale.us.com/
ralph lauren polo, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
lacoste pas cher, http://www.polo-lacoste-shirts.fr/
jordan 13, http://www.airjordan13s.com/
mbt shoes outlet, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
louis vuitton handbags outlet, http://www.louisvuittonhandbag.us/
true religion canada, http://www.truereligionjeanscanada.com/
oakley canada, http://www.oakleysunglassescanada.com/
jets jersey, http://www.newyorkjetsjersey.us/
coach outlet store, http://www.coachoutletus.us/
michael kors uk, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
cardinals jersey, http://www.arizonacardinalsjersey.us/

mmjiaxin said...

abercrombie and fitch
barbour jackets
indianapolis colts
chanel handbags outlet
minnesota vikings
ralph lauren outlet
michael kors outlet sale
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet store
rolex watches,rolex,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
michael kors handbags
longchamp handbags
boston celtics
nike outlet store
oakley outlet store
ugg boots
tory burch outlet online
uggs outlet
ugg outlet store
cheap wedding dresses
mm1119

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy