Wednesday, March 16, 2011

Laman Ilmiah: Dr.Maza (minda tajdid)..thanks Ben Ashaari

Assalamualaikum wrbt..

sebenarnye terpanggil nk post pasal laman web ni sbb baca blog blogger Ben Ashaari ni..terasa sentap dgn diri sendiri jgk sbb asik post benda yang tak berilmu (kekadang huhu) thanks abg ben kerana menginsafkan saya walaupun seketika (harap selamanya) tp amat bermakna...


lepas baca blog abg ben, terus klik kat laman web Dr.Maza ni...ramai plak tu yg tgh online, 39 orang...macam² ade dalam website ni..perihal akidah, ibadat, isu semasa mengenai agama, terdapat bnyk jgk link yang menarik untuk kita dapati dari website ni..

buat kengkawan....jom kita sesame kita kongsi manfaat dari website Dr.Maza ...renung²kan dan selamat beramal...wassalam

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy